Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠεριφέρεια Αττικής: Γραμμή βοήθειας 1110 για την Προστασία της Υγείας για πολίτες και τουρίστες στην Αττική
Περιφέρεια

Περιφέρεια Αττικής: Γραμμή βοήθειας 1110 για την Προστασία της Υγείας για πολίτες και τουρίστες στην Αττική

Οι τουρίστες που είναι παρόντες στην Αττικής τις ημέρες αυτές καλούνται να λάβουν προληπτικά μέτρα για να μειώσουν την έκθεσή τους στους κίνδυνους της υγείας από τον καπνό της μεγάλης πυρκαγιάς.

Ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης ενεργοποίησε τη Γραμμή βοήθειας 1110 για την Προστασία της Υγείας για τους πολίτες, αλλά και τους τουρίστες που βρίσκονται στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Πατούλης καλεί τους τουρίστες και τους επισκέπτες που βρίσκονται στην Αττική να προστατευτούν από τον καπνό της πυρκαγιάς, να χρησιμοποιούν μάσκα ή να περιορίσουν την εξωτερική δραστηριότητα όταν τα επίπεδα σωματιδίων στον αέρα επιβαρύνονται, να είναι ενημερωμένοι για τις τρέχουσες συνθήκες, και να ακολουθούν τις επίσημες οδηγίες για την περιφρούρηση της Υγείας τους.

Οι τουρίστες στην Αττική μπορούν να καλούν δωρεάν το 1110 για οδηγίες προστασίας της Υγείας τους, την τηλεφωνική γραμμή βοήθειας της Περιφέρειας Αττικής για την Ασφάλεια της Δημόσιας Υγείας.

“Αποτελεί κύριο στόχο μας η προστασία της υγείας των ταξιδιωτών, γι’αυτό και συνιστούμε στους τουρίστες και τους επισκέπτες της Περιφέρειας Αττικής κατά το τρέχον διάστημα να ακολουθούν τις προφυλάξεις για να μειώσουν την έκθεσή τους στον καπνό και τη στάχτη όσο οι πυρκαγιές εξακολουθούν να εξελίσσονται. Η γραμμή βοήθειας 1110 έχει ενεργοποιηθεί για ειδικές προληπτικές οδηγίες προς τους πολίτες, αλλά και τους τουρίστες της Αττικής κατά τις τρέχουσες ημέρες. Συνιστούμε στους ταξιδιώτες να ενημερώνονται τακτικά για τις εκθέσεις ποιότητας του αέρα της Περιφέρειας Αττικής”, σημειώνει ο κ. Πατούλης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024