Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠερισσότερα από 100 τα θύματα του φερόμενου `τουριστικού γραφείου`

Περισσότερα από 100 τα θύματα του φερόμενου `τουριστικού γραφείου`

Περισσότερα από 100 απεδείχθη πως ήταν τα θύματα του φερόμενου `τουριστικού γραφείου`, που εμφανιζόταν να πραγματοποιεί`εκδρομές προσφοράς κοινωνικού τουρισμού για ΚΑΠΗ με τη συμμετοχή του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης`, γεγονός που […]

Περισσότερα από 100 απεδείχθη πως ήταν τα θύματα του φερόμενου `τουριστικού γραφείου`, που εμφανιζόταν να πραγματοποιεί<...>`εκδρομές προσφοράς κοινωνικού τουρισμού για ΚΑΠΗ με τη συμμετοχή του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης`, γεγονός που χαρακτηρίστηκε εντελώς αβάσιμο και αναληθές από το Υπουργείο και κατόπιν εντολής του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου η υπόθεση παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα τα θύματα απάτης ήταν περίπου 110 ηλικιωμένοι από τον Αμπελώνα της Λάρισας, οι οποίοι παρασύρθηκαν, καθώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, προκειμένου να τους πείσει στα φυλλάδια που διένειμε είχε πλαστογραφήσει και την υπογραφή του κ. Αβραμόπουλου.

Το πακέτο διακοπών του τουριστικού γραφείου – `μαϊμού` από την Αθήνα ήταν αρκετά δελεαστικό, καθώς για πέντε ημέρες διαμονής σε ελληνικά κοσμοπολίτικα νησιά οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να πληρώσουν μόλις 70 ευρώ. Οι ηλικιωμένοι συγκέντρωσαν προκαταβολικά τα χρήματα, 8.000 ευρώ και τα έδωσαν στον ταμία του ΚΑΠΗ Αμπελώνα. Ωστόσο η υπόθεση κίνησε τις υποψίες της προέδρου του ΚΑΠΗ, η οποία ερεύνησε το θέμα και ενημέρωσε σχετικά το γραφείο του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, η αντίδραση του οποίου ήταν άμεση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024