Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠετραλιά: Σημαντική η συνεργασία Ελλάδας-Ινδίας στον τουρισμό
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Πετραλιά: Σημαντική η συνεργασία Ελλάδας-Ινδίας στον τουρισμό

Ελλάδα και Ινδία είναι δύο χώρες, που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον τουρισμό, όπως δήλωσε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά τη συνάντηση της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ινδίας, Δρ. A.P.J Abdul Kalam, με τον οποίο συναντήθηκε χτες…

Ελλάδα και Ινδία είναι δύο χώρες, που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον τουρισμό, όπως δήλωσε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά τη συνάντηση της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας<...>της Ινδίας, Δρ. A.P.J Abdul Kalam, με τον οποίο συναντήθηκε χτες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια».

Η χώρα μας έχει ήδη υπογράψει Μνημόνιο συνεργασίας με την Ινδία και στο πλαίσιο αυτό πριν από τέσσερις ημέρες ελληνική αντιπροσωπεία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης βρέθηκε στην Ινδία. “Έχουμε αποφασίσει τις δράσεις συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών οι οποίες θα πλαισιωθούν και από τη συνεργασία των tour operator, καθώς και των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για επενδύσεις από και προς την Ινδία. Επίσης το καλοκαίρι θα φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα μαθητές από σχολές της Ινδίας καθώς και εκπροσώπους του Τύπου που ασχολούνται με θέματα του τουρισμού” πρόσθεσε η κα Πετραλιά.

Η συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ινδία είναι ιδιαιτέρως σημαντική υπογράμμισε η υπουργός, συμπληρώνοντας ότι “ο πολιτιστικός τουρισμός είναι ένας τομέας στον οποίο θα επενδύσουν και οι δύο χώρες, καθώς είναι αυξημένο το ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023