Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠΙΝ: Θετικά τα μηνύματα και από την Ουγγαρία
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΠΙΝ: Θετικά τα μηνύματα και από την Ουγγαρία

Στον εκθεσιακό χώρο Expo ter της Βουδαπέστης πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες η μεγάλη τουριστική έκθεση της Ουγγαρίας “UTAZAS 2007”. Η Ουγγαρία αποτελεί μια σημαντική αναδυόμενη αγορά, καθώς οι κάτοικοιτης έχουν […]

Στον εκθεσιακό χώρο Expo ter της Βουδαπέστης πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες η μεγάλη τουριστική έκθεση της Ουγγαρίας “UTAZAS 2007”. Η Ουγγαρία αποτελεί μια σημαντική αναδυόμενη αγορά, καθώς οι κάτοικοι<...>της έχουν καθιερώσει στα πλάνα τους ταξίδι διακοπών εκτός της Ουγγαρίας, παρά την οικονομική κρίση που βιώνουν και παρά τις εντατικές προσπάθειες της κυβέρνησης με επιδοτήσεις να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ Κ. Ευρώπης και το Διευθυντή, κ. Θεοδώρου, οι τάσεις για την Ελλάδα προβλέπονται να έχουν θετικό πρόσημο. Συνολικά το 2007, την Ελλάδα αναμένεται να επισκεφθούν πάνω από 100.000 Ούγγροι. Στις προτιμήσεις για ελληνικούς προορισμούς τα Ιόνια νησιά βρίσκονται στην πρώτη τριάδα με πρώτη τη Κρήτη και δεύτερη τη Pόδο.

Την έκθεση επισκέφθηκαν τουριστικοί πράκτορες, tour operators δημοσιογράφοι του έντυπου τύπου και τηλεοπτικά συνεργεία. Την περιφέρεια Ιονίων Νησιών εκπροσώπησε η ΕΤΙΝ, η οποία μάλιστα προέβη σε συνεργασία, με σκοπό την περαιτέρω προβολή των Ιονίων Νησιών στην τοπική αγορά με τον Διευθυντή του ΕΟΤ, κ. Θεοδώρου, καθώς και με την Ελληνική Πρεσβεία.

`Αξιο σχολιασμού είναι το γεγονός ότι το περίπτερο των Ιονίων επισκέφθηκε η αποστολή του Ντουμπάϊ με σκοπό να γνωρίσει τα Ιόνια. Το ερέθισμα έδωσε η τηλεοπτική διαφήμιση της ΠΙΝ που δορυφορικά προβάλλεται σε όλο τον κόσμο.

Στην έκθεση παραβρέθηκαν για τη Νομαρχία Ζακύνθου η κα Α. Σούλη (Ν.Σύμβουλος), η κα. Μ. Θεοδόση, ο κ. Π. Σούλης, για την Νομαρχία Κεφαλονιάς η κα. Α. Λάντου, ο κ. Σ.Αρσένης (Ν. Σύμβουλος), ο κ. Ζ. Βαγγελάτος, για την Κέρκυρα οι κ.κ. Γ.Δούκας (Πρέδρος ΠΟΕΤ) και Κ. Αθανασίου. Για την ΕΤΙΝ ο κ. Σ.Θύμης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024