Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠλωτή παρουσίαση της Ρόδου, Κω και Κέρκυρας στις παραδουνάβιες χώρες
Σε πολυτελές ποταμόπλοιο στο Δούναβη

Πλωτή παρουσίαση της Ρόδου, Κω και Κέρκυρας στις παραδουνάβιες χώρες

Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη πρωτοβουλία παρουσίασης ελληνικών νησιών πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες σε πολυτελές ποταμόπλοιο στο Δούναβη. Στο ποταμόπλοιο “My Story” γίνεται η παρουσίαση της Ρόδου, της Κω και της Κέρκυρας […]

Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη πρωτοβουλία παρουσίασης ελληνικών νησιών πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες σε πολυτελές<...> ποταμόπλοιο στο Δούναβη. Στο ποταμόπλοιο “My Story” γίνεται η παρουσίαση της Ρόδου, της Κω και της Κέρκυρας στις πόλεις Βιέννη, Βουδαπέστη και Μπρατισλάβα με τη στήριξη του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας.

Πάνω από 600 προσκεκλημένοι, κυρίως Tour Operator, πράκτορες και εκπρόσωποι ΜΜΕ έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή προεξοφλώντας την επιτυχία των εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα, εκτός από τις παρουσιάσεις περιλαμβάνει επίσημο δείπνο που επιμελείται ομάδα εκλεκτών μαγείρων από τη Ρόδο και την Κέρκυρα, ζωντανή ελληνική μουσική και παρουσιάσεις ελληνικών χορών.

Οι εκδηλώσεις στα ποταμόπλοια είναι μια ιδέα που ξεκίνησε ο ΠΡΟΤΟΥΡ της Ρόδου. Στο πλοίο παρευρίσκονται οι περιφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων κ.κ. Κόκκινος και Βόσδου, εκπρόσωποι του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ) και του Οργανισμού Τουριστικής προβολής της Κέρκυρας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024