Τελευταία νέα
HomeΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΠολιτιστική – τουριστική πανσέληνος του Αυγούστου
81 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία συμμετείχαν και φέτος στις εκδηλώσεις

Πολιτιστική – τουριστική πανσέληνος του Αυγούστου

Ογδόντα ένας αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα συμμετείχαν στις φετινές εκδηλώσεις της αυγουστιάτικης πανσελήνου, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια το Υπουργείο Πολιτισμού. Μουσικές εκδηλώσεις φιλοξένησαν 43 χώροι […]

Ογδόντα ένας αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα συμμετείχαν στις φετινές εκδηλώσεις της αυγουστιάτικης πανσελήνου<...>, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια το Υπουργείο Πολιτισμού.

Μουσικές εκδηλώσεις φιλοξένησαν 43 χώροι και μουσεία. Ανοιχτοί για το κοινό, αλλά χωρίς προγραμματισμένη εκδήλωση ήταν: η Ακρόπολη των Αθηνών, ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, το Κάστρο Ακροκόρινθου, ο αρχαιολογικός χώρος της Δωδώνης, το Νεκρομαντείο της Πρέβεζας, ο αρχαιολογικός χώρος της Δήλου, το Ιερό Μεγάλων Θεών στη Σαμοθράκη, ο χώρος Ζώνης Έβρου, Αβδήρων, Αμφίπολης, Δωδώνης, Νέας Αγχιάλου, Ορράου Πρέβεζας, Νεκρομαντείου, Λουτρά παράδεισος Θεσσαλονίκης, Ελέα Παραμυθιάς, Ντόλιανη Παραποτάμου, Γιτάνη Φιλιατών Θεσπρωτίας.

Χωρίς εκδηλώσεις λειτούργησαν, επίσης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, η Ακρόπολη Πρόερνας, η Αρχαιολογική Συλλογή Ελάτειας, το Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας, το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, ο χώρος Μέσων Λέσβου, ο προϊστορικός οικισμός Θερμής Λέσβου, ο χώρος Εμποριού Χίου, το Αρχοντίκι Ψαρών, το κάστρο Μυτιλήνης, το Ηραίο Σάμου, τα Ύρια Νάξου, ο χώρος Κιονίων Τήνου, το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας, η Ακρόπολη Νισύρου και τα μουσεία Καλύμνου, Κω, Καρπάθου, Αστυπάλαιας, Λέρου, Σύμης, Καστελόριζου.

Ετικέτες
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024