Τελευταία νέα
9o Πανελλήνιο Συνέδριο - Σεμινάριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών

ΠΟΞΕΝ: Γνωρίστε τη Θράκη

Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο-Σεμινάριο Ξεναγών της ΠΟΞΕΝ διοργανώθηκε φέτος από τον Σύνδεσμο Ξεναγών Θεσσαλονίκης στην Αλεξανδρούπολη από τις 24 έως τις 29 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε διαλέξεις σχετικές με την […]

Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο-Σεμινάριο Ξεναγών της ΠΟΞΕΝ διοργανώθηκε φέτος από τον Σύνδεσμο Ξεναγών Θεσσαλονίκης στην Αλεξανδρούπολη<...> από τις 24 έως τις 29 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε διαλέξεις σχετικές με την περιοχή, την ιστορία, την αρχαιολογία, το φυσικό περιβάλλον της Θράκης και εκπαιδευτικές εκδρομές σε όλη την περιοχή, με σκοπό την ενημέρωση των διπλωματούχων ξεναγών, αλλά και την προβολή της περιοχής της Θράκης σε μελλοντικούς επισκέπτες.

Ακολούθησε μετασυνεδριακή εκδρομή για τους συνέδρους-ξεναγούς, οι οποίοι είναι από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, σε ανασκαφές, μουσεία και άλλα αξιοθέατα στην Βουλγαρία, που ήταν και αυτή τμήμα της αρχαίας Θράκης, με διανυκτερεύσεις στην Φιλιππούπολη, στις 29/11-2/12/08.

Το φετινό συνέδριο – σεμινάριο των ξεναγών πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης-Έβρου, της Νομαρχίας Έβρου, της Νομαρχίας Ξάνθης, της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, του Δήμου Νέας Ορεστιάδας, του Δήμου Μεταξάδων και με τη βοήθεια πολλών άλλων ιδιωτικών φορέων και εταιρειών – χορηγών, κυρίως της περιοχής της Θράκης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024