Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού οι εκπρόσωποι του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού οι εκπρόσωποι του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού

Τη δημιουργία ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας με το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού, αφού οι εκπρόσωποι του μπορούν να λειτουργούν ως πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού αποφάσισαν η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης,κυρία Φάνη Πάλλη – […]

Τη δημιουργία ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας με το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού, αφού οι εκπρόσωποι του μπορούν να λειτουργούν ως πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού αποφάσισαν η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης,<...>κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά και ο πρόεδρος του Συμβουλίου, κ. Στέφανος Ταμβάκης, σε χτεσινή συνάντηση τους, υπό την παρουσία εννέα μελών του προεδρείου από την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Ρωσία, την Αφρική και την Ευρώπη.

Κατά τη συνάντηση επισημάνθηκε η συμβολή του απόδημου ελληνισμού στην προβολή και ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού σε όλο τον κόσμο και συμφωνήθηκε να αποστέλλεται έντυπο και άλλο υλικό σε κάθε χώρα για την προώθηση της διαφημιστικής εκστρατείας.

Η κυρία Πετραλιά ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΣΑΕ για τη νέα διαφημιστική καμπάνια του εξωτερικού και ανέφερε πως μέσω της διαφήμισης που ήδη τρέχει στα μεγάλα διεθνή sites, όπως το google, yahoo κ.ά. είναι πλέον πολύ εύκολο να κάνει κανείς κράτηση για διακοπές στην Ελλάδα από οποιοδήποτε σημείο της γης.

Επίσης, η υπουργός έκανε δεκτή την πρόταση να δημιουργηθεί πρόγραμμα για τη φιλοξενία των παιδιών του απόδημου ελληνισμού που θέλουν να γνωρίσουν την πατρίδα τους, καθώς και πρόγραμμα για τη φιλοξενία εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024