Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροχωρά στη δεύτερη φάση η δημοπράτηση του εκθεσιακού κέντρου της Νέας Καρβάλης

Προχωρά στη δεύτερη φάση η δημοπράτηση του εκθεσιακού κέντρου της Νέας Καρβάλης

Η δημοπράτηση της δεύτερης φάσης του εκθεσιακού κέντρου της Νέας Καρβάλης, στο Νομό Καβάλας, συνολικής δαπάνης 3.250.000 ευρώ, εγκρίθηκε πρόσφατα από το υπουργείο, ενώ η υπογραφή της σύμβασης με τον […]

Η δημοπράτηση της δεύτερης φάσης του εκθεσιακού κέντρου της Νέας Καρβάλης, στο Νομό Καβάλας, συνολικής δαπάνης<...> 3.250.000 ευρώ, εγκρίθηκε πρόσφατα από το υπουργείο, ενώ η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Απρίλιο.

Από την άλλη, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, που υπάρχει, οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται (διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και εξοπλισμός του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου που δημιουργείται) να έχουν ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα ενός έτους από την ημέρα έναρξής τους.

Σχολιάζοντας την έγκριση της δημοπράτησης από το υπουργείο για τη δημιουργία του εκθεσιακού χώρου, ο Νομάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Καλλιοντζής χαρακτήρισε το γεγονός ως `ένα πολύ μεγάλο δώρο` για τη περιοχή του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024