Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρογράμματα εκμάθησης ελληνικών σε ξενόγλωσσους στην ξενοδοχειακή – τουριστική βιομηχανία δρομολογεί ο ΣΤΕΚ

Προγράμματα εκμάθησης ελληνικών σε ξενόγλωσσους στην ξενοδοχειακή – τουριστική βιομηχανία δρομολογεί ο ΣΤΕΚ

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνουν Προγράμματα Εκμάθησης Ελληνικών σε ξενόγλωσσους απασχολούμενους στην ξενοδοχειακή και γενικότερα την τουριστική βιομηχανία, τα οποία επιχορηγούνται […]

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνουν Προγράμματα Εκμάθησης Ελληνικών σε ξενόγλωσσους απασχολούμενους στην ξενοδοχειακή και γενικότερα την<...> τουριστική βιομηχανία, τα οποία επιχορηγούνται από την ΑνΑΔ.

Tα Προγράμματα, διάρκειας 60 ωρών, θα πραγματοποιηθούν στις Επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου και θα προσαρμοσθούν ειδικά στις ιδιαιτερότητες και το απαραίτητο λεξιλόγιο που απαιτείται στον κλάδο του τουρισμού σε συμπτυγμένο επίπεδο «Introduction & Intermediate». Αρχή έναρξης μαθημάτων είναι η 21η Ιανουαρίου 2008 για τη Λάρνακα και η 22α Ιανουαρίου 2008 για τη Λεμεσό και Πάφο.

Τα Προγράμματα είναι ανοικτά για όλες τις μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα του τουρισμού, αλλά ειδικά για τα Μέλη του ΣΤΕΚ υπάρχει επιπρόσθετη προσφορά.

Η εκμάθηση της ελληνικής κρίνεται από τον ΣΤΕΚ επιβεβλημένη για τους εργαζομένους στην τουριστική βιομηχανία. Ο στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι διττός και αποσκοπεί τόσο στη βελτίωση του επιπέδου των προσφερομένων υπηρεσιών στις τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και στην καλύτερη ένταξη του κοινοτικού και ξένου προσωπικού στην επιτόπια αγορά εργασίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024