Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρώτη συμμετοχή της ΕΤΙΝ στην έκθεση ΤΤΒ-ROMEXPO
Πρώτη προτίμηση των Ρουμάνων η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός

Πρώτη συμμετοχή της ΕΤΙΝ στην έκθεση ΤΤΒ-ROMEXPO

Πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι το διάστημα 25-28/3/10 η έκθεση ΤΤΒ-ROMEXPO, η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη έκθεση στη Ρουμανία και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των tour operators και του κοινού (45.000 επισκέπτες)…

Πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι το διάστημα 25-28/3/10 η έκθεση ΤΤΒ-ROMEXPO, η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη έκθεση στη Ρουμανία και συγκεντρώνει<...> το ενδιαφέρον των tour operators και του κοινού (45.000 επισκέπτες).

Η ΕΤΙΝ, στα πλαίσια της προσπάθειας να προσεγγίσει τις αγορές των βαλκανικών χωρών και να προβάλει την εύκολη πρόσβαση προς τα Ιόνια νησιά μέσω της Εγνατίας οδού, συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση αυτή και έδωσε την ευκαιρία στους τοπικούς τουριστικούς πράκτορες, αλλά και στο κοινό να γνωρίσουν τις ομορφιές των Ιονίων νήσων και να κάνουν τις διακοπές τους στην Κέρκυρα, τους Παξούς, τη Λευκάδα, το Μεγανησι, την Ιθάκη, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο.

Η Ρουμανία είναι μια χώρα στην Ε.Ε., έχει πληθυσμό περίπου 22 εκατ. και για πρώτη τους προτίμηση οι κάτοικοί της δηλώνουν την Ελλάδα. Ως αγαπημένο τους προορισμό δηλώνουν κατά προτεραιότητα την Χαλκιδική, την Κέρκυρα και τη Ρόδο, ενώ η ΕΤΙΝ με άξονα την Εγνατία, αλλά και την Ιόνια οδό έδωσε τη δυνατότητα να γίνει σαφέστερος ο τρόπος των μεμονωμένων μετακινούμενων τουριστών κι έτσι να αυξηθούν οι επισκέπτες προς τα Ιόνια νησιά.

Στα πλαίσια αυτά υπήρξαν επαφές με μεγάλα τουριστικά γραφεία αλλά και ενδιαφερόμενα ΜΜΕ. Επίσης το πλούσιο υλικό διανεμήθηκε στους επισκέπτες του περιπτέρου που λόγω και της εθνικής γιορτής της 25 Μαρτίου είχε έντονο ελληνικό χρώμα και σηματοδότησε με την κίνηση του ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σημείο της έκθεσης.

Η παρουσία των Ιόνιων νησιών υποστήριξαν με την παρουσία τους από την Κέρκυρα ο αντινομάρχης κ. Χρ. Σκούρτης, ο κ. Αντώνης Δαφνης και ο κ. Γ. Κάφυρης, από τη Λευκάδα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γ. Γεωργάκης, ο δήμαρχος Σφακιωτών και πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Γιώργος Κούρτης, η κα Ρούλα Χαλκιοπούλου και η κ. Aννα Θερμού, από την Κεφαλονιά η κα Αλεξάνδρα Λάντου και κ. Μ.Β. Ζήσιμος και από την ΕΤΙΝ ο κ. Π. Σκληρός.

Στο διευθυντή του ΕΟΤ Ρουμανίας κ. Ν. Διακολιό, ο οποίος βοήθησε στην προσπάθεια αυτή, δόθηκαν προσκλήσεις της γενικής γραμματέως ΠΙΝ κας Β. Αλεξανδρίδου για δημοσιογράφους του ρουμανικού έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου να επισκεφθούν τα Ιόνια νησιά, ώστε να γίνουν πιο αναγνωρίσιμος προορισμός.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024