Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροβλήματα στις υποδομές «φρενάρουν» τον τουρισμό στη Ζάκυνθο

Προβλήματα στις υποδομές «φρενάρουν» τον τουρισμό στη Ζάκυνθο

Πλήρως απογοητευμένος για την κατάσταση που επικρατεί στον τουρισμό της Ζακύνθου, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ, ο υπεύθυνος της νομαρχιακής επιτροπής τουριστικής προβολής και πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων του […]

Πλήρως απογοητευμένος για την κατάσταση που επικρατεί στον τουρισμό της Ζακύνθου, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ, ο υπεύθυνος της<...> νομαρχιακής επιτροπής τουριστικής προβολής και πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων του δήμου Αρκαδίων, Νίκος Γιακουμέλος, επισημαίνοντας ότι, συνεχώς, τα τελευταία χρόνια συζητούνται τα ίδια προβλήματα, χωρίς όμως να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο, με την ευθύνη να ανήκει σε όσους άσκησαν διοίκηση τα τελευταία χρόνια – σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο – αλλά και στους επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν είναι ενωμένοι και οργανωμένοι.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Γιακουμέλος ανέφερε ότι, ενώ γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια προβολής της Ζακύνθου, εντούτοις δεν αποδίδει δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στο νησί ούτε οι στοιχειώδεις υποδομές, ενώ, όλα βρίσκονται σε καθοδική πορεία, με τους επιχειρηματίες να μειώνουν τις τιμές, το κράτος να αυξάνει τους φόρους και τους Έλληνες να χάνουν εισοδήματα. Όπως επίσης γνωστοποίησε, δεν προτίθεται να ασχοληθεί μελλοντικά με τα κοινά, καθώς όπως είπε, βλέπει ότι σε όλα τα επίπεδα υπάρχει μια κατηφόρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024