Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠροβληματίζει η καθυστέρηση στην παράδοση των αποσκευών στην Κέρκυρα

Προβληματίζει η καθυστέρηση στην παράδοση των αποσκευών στην Κέρκυρα

Τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και ξεπερνά ακόμα και τις 2 ώρες, στην προώθηση των αποσκευών και την παραλαβή τους από τους αφικνούμενους πελάτες, στο αεροδρόμιο της […]

Τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και ξεπερνά ακόμα και τις 2 ώρες, στην προώθηση των αποσκευών και την παραλαβή τους<...> από τους αφικνούμενους πελάτες, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας επισημαίνει ο Σύνδεσμος Τουριστικών πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA<.>) με επιστολή του στο γενικό διευθυντή εξυπηρέτησης πελατών της Ολυμπιακής Αεροπορίας και κοινοποίηση στον αερολιμενάρχη και τον προϊστάμενο του αεροσταθμού.

Το αποτέλεσμα της απαράδεκτης αυτής κατάστασης, τονίζει ο Σύνδεσμος, είναι: Nα υπάρχουν έντονα παράπονα και δυσφορία από τους τουρίστες και εξαιτίας αυτού μεγάλη δυσφήμηση του Τουρισμού της Κέρκυρας.
Να χάνονται εκατοντάδες ώρες αναμονής των τουριστικών πούλμαν και των εργαζομένων στο αεροδρόμιο, προκαλώντας σημαντική ζημία στις επιχειρήσεις.
Επειδή δεν είναι δυνατόν το έτος 2001 η παραλαβή των αποσκευών να διαρκεί ίση ή μεγαλύτερη ώρα από την ίδια την πτήση ο Σύνδεσμος ζητά την άμεση παρέμβασή των υπευθύνων, ώστε να λυθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024