Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό

Προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό

Με δημοσιεύματα στο ταξιδιωτικό περιοδικό Traveler του Conde Nast Group, στους New York Times και άλλα περιοδικά καθώς και μέσω άλλων ενεργειών προβολής διαφημίζεται η χώρα μας στο εξωτερικό…

Aφιέρωμα στην Ελλάδα περιλάμβανε το περιοδικό Traveler του Conde Nast Group, σε έκδοσή του για το μήνα Απρίλιο με τίτλο <...>“Greek Islands Santorini or Mykonos? Which is the one for you?”. Επίσης, το ίδιο περιοδικό στην έκδοσή του για την Μεγάλη Βρετανία έχει δωδεκασέλιδα αφιερώματα στην Ελλάδα για τους μήνες Ιούλιο 2002 και Δεκέμβριο 2002.

Η μεγάλη αυτή προβολή, η διαφημιστική αξία της οποίας υπολογίζεται ότι περνάει το ποσό των δύο εκατομμυρίων δολαρίων, επιτεύχθηκε μετά από επαφές του Γραφείου ΕΟΤ ΗΠΑ με το Conde Nast Group.

Εκτός αυτού οι New York Times συνέχισαν τα αφιερώματά τους για την Ελλάδα στην κυριακάτικη έκδοσή τους με τίτλο “In Athens Ouzo Sweetens Life”, ενώ το περιοδικό Vogue Traveller κυκλοφορεί με αφιέρωμα στη γαστρονομία της Κρήτης.

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση προβολής της Ελλάδας με θέμα “Ελληνικές Διακοπές”, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου στο Eaton` s Centre του Τορόντο στον Καναδά σε συνεργασία του γραφείου ΕΟΤ ΗΠΑ – Καναδά, των πολυκαταστημάτων Eaton` s Sears και των tour operators World of Vacations και Sears Travel.

Συνεχίζεται, επίσης, η διαφήμιση μέσω DVD της ταινίας “Γάμος αλά Ελληνικά”, ενώ ο ΕΟΤ προσκάλεσε την πρωταγωνίστρια της ταινίας να επισκεφτεί την Ελλάδα.

Όσον αφορά στην ιαπωνική αγορά κυκλοφόρησε, με τη συνεργασία του ΕΟΤ Ιαπωνίας το ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού Cross World με τίτλο εξωφύλλου “Traveling to Charming Aegean Islands” και ελκυστική αρθρογραφία 40 σελίδων για Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, τετραήμερη κρουαζιέρα, Ελληνική γαστρονομία & φιλοξενία.

Παράλληλα, αρθρογραφία 4 σελίδων, για τη νεαρή εργαζόμενη Ελληνίδα στον κυβερνητικό τομέα και την Αθήνα 2004, με τίτλο “Οι γυναίκες της Ελλάδας”, περιείχε το ένθετο τεύχος, Mai, της Mainichi Newspaper, φύλλο 15ης Μαρτίου, συνεργασίας εφημερίδας, ΕΟΤ και “Σχεδίου Ερμής”, για την προώθηση των Ελληνο-Ιαπωνικών Σχέσεων, του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024