Τελευταία νέα

Προβολή της Κέρκυρας στις ΗΠΑ

Μετά την προβολή των ελληνικών νησιών και της ελληνικής κουζίνας, σε παγκοσμίου φήμης τουριστικό περιοδικό, αυτό το μήνα προβάλΛεται η Κέρκυρα

Μετά την προβολή των ελληνικών νησιών και ειδικότερα της Μυκόνου και της Σαντορίνης και της ελληνικής κουζίνας, το παγκοσμίου φήμης τουριστικό περιοδικό<...> Conde Nast Traveller αυτό το μήνα προβάλει την Κέρκυρα.

Το συγκρότημα Conde Nast με έδρα τη Νέα Υόρκη είναι από τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά groups στον κόσμο (Vogue, Bride κ.α.) και η προβολή της Ελλάδας πραγματοποιείται, ως αποτέλεσμα των καλών σχέσεων που έχει αναπτύξει ο ΕΟΤ στις ΗΠΑ μέσω του Γραφείου του στη Νέα Υόρκη και μετά την πρόσφατη περιοδεία εκεί, του προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Γιάννη Πατέλλη.

Παράλληλα, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού βραβεύει Έλληνες από το χώρο του θεάματος που συνέβαλαν και συμβάλλουν καθ` οιονδήποτε τρόπο στην τουριστική προβολή της χώρας.

Την φετινή χρονιά θα τιμηθούν για τις ΗΠΑ και την Αυστραλία η ηθοποιός Νία Βαρντάλος, πρωταγωνίστρια του “My Big Fat Greek Wedding” (Γάμος α λα Ελληνικά), για την Γερμανία η τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος και για τη Γαλλία ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024