Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της ΠΙΝ στο δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Προβολή της ΠΙΝ στο δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ

Μαγευτικές εικόνες από τα Επτάνησα προβάλλονται από τις 9 Φεβρουαρίου στο δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ – ΕRΤ WORLD – μέσω δύο τηλεοπτικών σποτς, που μεταδίδονται καθημερινά και σε τακτά χρονικά […]

Μαγευτικές εικόνες από τα Επτάνησα προβάλλονται από τις 9 Φεβρουαρίου στο δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ – ΕRΤ WORLD – μέσω δύο τηλεοπτικών σποτς, που μεταδίδονται καθημερινά και σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατόπιν<...>συνεννοήσεων του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ), κ. Σωτήριου Βόσδου με την διεύθυνση του καναλιού. To ένα σποτ συμπεριλαμβάνει εικόνες από την περίοδο του Πάσχα στα Ιόνια Νησιά (διάρκειας 25’’) και το δεύτερο σποτ (διάρκειας 23’’) συμπεριλαμβάνει τις ομορφότερες καλοκαιρινές εικόνες από τα Επτάνησα.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Διεύθυνση Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών της ΕΡΤ Α.Ε. βρίσκεται σε μια πορεία ανανέωσης και αναβάθμισης του δορυφορικού προγράμματος, που απευθύνεται στους Έλληνες ομογενείς. Ειδικότερα, έχει ήδη εκσυγχρονίσει και επεκτείνει το εκπεμπόμενο δορυφορικό σήμα της, ώστε να καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό, και, φυσικά, ποιοτικά αρτιότερο τρόπο, και την τελευταία γωνιά «ελληνικής γης».

Τουριστική έκθεση ΒΙΤ

Ακολουθώντας το πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης του 2007, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέσω εκπροσώπων της έδωσε το παρόν στην τουριστική έκθεση ΒΙΤ, που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες στο Μιλάνο της Ιταλίας. Η ΒΙΤ είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου. Φέτος συγκέντρωσε 5.000 εκθέτες από όλο τον κόσμο, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών της ξεπέρασε τους 150.000, από τους οποίους οι 108.000 επιχειρηματίες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024