Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροβολή της Θεσσαλονίκης ως ιδανικού προορισμού κρουαζιέρας στην 60ή MedCruise
Κρουαζιέρα

Προβολή της Θεσσαλονίκης ως ιδανικού προορισμού κρουαζιέρας στην 60ή MedCruise

Οι παρευρισκόμενοι (εκπρόσωποι 145 λιμένων της Μεσογείου, 22 στελέχη εταιρειών κρουαζιέρας από 18 διαφορετικές εταιρείες κρουαζιέρας και 23 διεθνή ΜΜΕ) είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό του ΟΤΘ, ειδικά διαμορφωμένο για την κρουαζιέρα, το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

H διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του ΟΛΘ ΑΕ και εκπρόσωπος της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Θεοδώρα Ρήγα παρουσίασε για τον Οργανισμό, τη Θεσσαλονίκη ως ιδανικό προορισμό κρουαζιέρας, στην 60ή Γενική Συνέλευση της MedCruise (Ένωση Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας), που διεξήχθη στη Costa Brava της Ισπανίας, από τις 23 έως τις 27 Μαΐου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι 145 λιμένων της Μεσογείου, 22 στελέχη εταιρειών κρουαζιέρας από 18 διαφορετικές εταιρείες κρουαζιέρας και 23 διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό του ΟΤΘ, ειδικά διαμορφωμένο για την κρουαζιέρα, το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις αυξημένες προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων που αναμένεται να ξεπεράσουν τις 60 το 2022, η Θεσσαλονίκη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διεθνή εικόνα της πόλης για την αγορά της κρουαζιέρας.

“Η συμμετοχή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΟΛΘ ΑΕ σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, όπως η πρόσφατη έκθεση Seatrade Cruise Global στις ΗΠΑ και η αποδοτική συνεργασία των δύο φορέων αναδεικνύουν τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας με προστιθέμενη αξία όχι μόνο για τους ταξιδιώτες, αλλά και για όλη την κοινωνία”, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ΟΤΘ κα Βούλα Πατουλίδου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023