Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠροβολή της Θεσσαλονίκης στο ASTA Global Live
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Θεσσαλονίκης στο ASTA Global Live

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο συνέδριο, με την παρουσίαση εκπαιδευτικού – πληροφοριακού υλικού και συνεχίζει να προβάλει τη Θεσσαλονίκη, σε ένα ψηφιακό πολυσέλιδο περιοδικό, το Greeece On Air.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο σημαντικό εκπαιδευτικό διαδικτυακό συνέδριο, το ASTA Global Live 2020 που παρακολούθησαν οι μεγαλύτεροι τουριστικοί πράκτορες στις ΗΠΑ-μέλη της ASTA (American Society of Travel Advisors) από τις 25 ως τις 28 Αυγούστου, στo οποίo η Ελλάδα ήταν μία από τις τιμώμενες χώρες.

Το διαδικτυακό συνέδριο διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων – FEDHATTA μέσω του HATTA (Σύνδεσμος Τουριστικών Ταξιδιωτικών γραφείων στην Ελλάδα).

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας όλα τα τεχνολογικά εργαλεία και μέσα που διαθέτει, συμμετείχε στο συνέδριο, με την παρουσίαση εκπαιδευτικού – πληροφοριακού υλικού και συνεχίζει να προβάλει τη Θεσσαλονίκη, σε ένα ψηφιακό πολυσέλιδο περιοδικό, το οποίο θα παραμείνει αναρτημένο στο διαδίκτυο για ένα ημερολογιακό έτος. Πρόκειται για ένα ψηφιακό έντυπο ενημερωτικού χαρακτήρα, το Greeece On Air, το οποίο παρουσιάζει θεματικές μορφές τουρισμού της Ελλάδας στους επαγγελματίες του τουρισμού της Βόρειας Αμερικής.

Η αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου παρουσιάζοντας την πόλη στη σελίδα 40 του ηλεκτρονικού εντύπου δήλωσε χαρακτηριστικά: “O ΟΤΘ επιθυμεί τη διαρκή συνεργασία, καθώς έχει πρωτοστατήσει στο παρελθόν, στοχεύοντας στην αμερικανική αγορά είτε με τη συμμετοχή του σε ετήσια συνέδρια της ASTA είτε με τη διοργάνωση εκπαιδευτικών ταξιδιών (press και fam trips) είτε με την συμμετοχή του Οργανισμού στη New York Times Travel Show, τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στον κόσμο”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023
19/05/2023