Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΨηφιακές εφαρμογές και εργαλεία για τον αθλητικό τουρισμό στην Κύπρο
Ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων ερευνητικού έργου

Ψηφιακές εφαρμογές και εργαλεία για τον αθλητικό τουρισμό στην Κύπρο

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το ΤΕΠΑΚ, ο ΚΟΤ και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πτυχιούχων Επιστήμης Φυσικής […]

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Εθνικό Κέντρο<...> Κοινωνικών Ερευνών, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το ΤΕΠΑΚ, ο ΚΟΤ και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πτυχιούχων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού διοργανώνουν ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου με τίτλο “Δημιουργία ψηφιακών εφαρμογών και εργαλείων για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Κύπρο”.

Η εν λόγω ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, 2009 και ώρα 9 π.μ., στο αμφιθέατρο «Α» του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου στη Λευκωσία.

Εκτός της παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου, καθώς και των πορισμάτων της έρευνας που διενεργήθηκε τόσο για την ποιότητα των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, αλλά και τις προτιμήσεις των τουριστών που έρχονται στο νησί μας για αθλητικό τουρισμό, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές του αθλητικού τουρισμού που ακολουθούνται παγκοσμίως. Ταυτόχρονα θα γίνει σχετική εισήγηση για υιοθέτηση ψηφιακών εφαρμογών και εργαλείων για τον αθλητικό τουρισμό στην Κύπρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024