Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΨηφιακή προβολή και για την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων

Ψηφιακή προβολή και για την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων

Την ψηφιακή προβολή του πολιτιστικού και φυσικού της πλούτου ανακοίνωσε πρόσφατα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων με τη συμμετοχή της σε σχετικό πρόγραμμα, η υλοποίηση του οποίου έχει ξεκινήσει. Απώτερος στόχος […]

Την ψηφιακή προβολή του πολιτιστικού και φυσικού της πλούτου ανακοίνωσε πρόσφατα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων με τη συμμετοχή της σε σχετικό πρόγραμμα, η υλοποίηση του οποίου έχει ξεκινήσει. Απώτερος στόχος της προσπάθειας αυτής<...>είναι η αποτελεσματική διαφήμιση και προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, όσον αφορά στην τουριστική της ανάπτυξη.

Η περιοχή των Τρικάλων προσφέρεται για θρησκευτικό, εναλλακτικό και πολιτιστικό τουρισμό, ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η ιστορία της για τους μελετητές, που την επισκέπτονται από διάφορες χώρες του κόσμου, εξαιτίας του ξεχωριστού μνημείου των Μετεώρων.

Τα αναμενόμενα αποτελέσματα από την υλοποίηση του έργου σύμφωνα με το Νομάρχη Τρικάλων, κ. Ηλία Βλαχογιάννη, είναι η ανάδειξη και προβολή του πλούσιου πολιτιστικού και τουριστικού περιεχομένου του Νομού, η διάσωση και προβολή του λαογραφικού θησαυρού, καθώς και η πλήρης πρόσβαση της ερευνητικής κοινότητας στη λαογραφική παράδοση της περιοχής στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024