Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΡοδούλα Ζήση: Βραβεύεται ο Ε.Ο.Τ. αλλά τα στελέχη του στο εξωτερικό κρίνονται ακατάλληλα από την Κυβέρνηση

Ροδούλα Ζήση: Βραβεύεται ο Ε.Ο.Τ. αλλά τα στελέχη του στο εξωτερικό κρίνονται ακατάλληλα από την Κυβέρνηση

Το οξύμωρο γεγονός να βραβεύεται ο Ε.Ο.Τ. για την δουλειά του στο εξωτερικό, αλλά τα στελέχη των Υπηρεσιών του να κρίνονται,από την Κυβέρνηση, ακατάλληλα και να ανακαλούνται, καυτηριάζει σε πρόσφατες […]

Το οξύμωρο γεγονός να βραβεύεται ο Ε.Ο.Τ. για την δουλειά του στο εξωτερικό, αλλά τα στελέχη των Υπηρεσιών του να κρίνονται,<...>από την Κυβέρνηση, ακατάλληλα και να ανακαλούνται, καυτηριάζει σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ροδούλα Ζήση.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Ζήση:

“Ο Διεθνής Οργανισμός World Travel Awards, αποφάσισε να απονείμει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2005, το 1ο Βραβείο `Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού` της Ευρώπης, στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.). Οι νικητές του διαγωνισμού αναδεικνύονται μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία στελεχών της παγκόσμιας ταξιδιωτικής αγοράς (Tour Operators, ταξιδιωτικοί πράκτορες, ενώσεις ξενοδόχων). Στην ψηφοφορία συμμετείχαν πάνω από 175.000 στελέχη της διεθνούς τουριστικής αγοράς, ο Οργανισμός World Travel Awards, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο, με βασικούς εταίρους το BBC World, την Παγκόσμια Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου (WTM), την Visit Britain κ.ά.. Συγχαίρουμε καταρχήν τα στελέχη του Ε.Ο.Τ. και ειδικότερα τα Γραφεία Εξωτερικού Ε.Ο.Τ. και το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Λονδίνου.

Η βράβευση επιβραβεύει εργασία, συντονισμένες προσπάθειες τόσων ετών και όλων αυτών των στελεχών, που εργάζονται στο εξωτερικό και τους οποίους η παρούσα Κυβέρνηση θεώρησε ακατάλληλους, έτσι ώστε να τους έχει ανακαλέσει και προσδιορίσει να παραδώσουν μέχρι αρχές Οκτωβρίου, οπότε και θα αντικατασταθούν.

Παράλληλα, στον Νόμο δημιουργίας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης η Κυβέρνηση της Ν.Δ. κατήργησε τα Γραφεία Εξωτερικού του Ε.Ο.Τ. και τα μετέθεσε στο Υπουργείο Τουρισμού, με αποτέλεσμα το πλήρες διοικητικό χάος.

Έτσι, έχουμε λοιπόν το οξύμωρο να βραβεύεται ο Ε.Ο.Τ. για την δουλειά του στο εξωτερικό, αλλά τα στελέχη των Υπηρεσιών να κρίνονται, από την Κυβέρνηση, ακατάλληλα και να ανακαλούνται!“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024