Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΡόβλιας: Η Ν.Δ. αδιαφορεί για τη διάσωση του εθνικού αερομεταφορέα
Υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ρόβλιας: Η Ν.Δ. αδιαφορεί για τη διάσωση του εθνικού αερομεταφορέα

“Το «κλείσιμο» της Ολυμπιακής από την κυβέρνηση Καραμανλή είναι η τελευταία πράξη αυτού του νεοδημοκρατικού σχεδίου” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ντίνος Ρόβλιας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το μέλλον της εταιρίας. Υπενθυμίζεται πως ο νέος υπουργός…

“Το «κλείσιμο» της Ολυμπιακής από την κυβέρνηση Καραμανλή είναι η τελευταία πράξη αυτού του νεοδημοκρατικού σχεδίου” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ντίνος Ρόβλιας, σχολιάζοντας<...>τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το μέλλον της εταιρίας. Υπενθυμίζεται πως ο νέος υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κώστας Χατζηδάκης, σε δηλώσεις του για το θέμα της Ολυμπιακής, παρέπεμπε στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, ο οποίος υποστήριζε κατά την προεκλογική περίοδο ότι αν δεν βρεθεί σημείο συνεννόησης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή έστω στη δικαστική διαμάχη, το φυσικό επακόλουθο θα είναι να κλείσει η εταιρία.
“Προηγήθηκαν βαριά εμπορικά πλήγματα σε βάρος των Ολυμπιακών Αερογραμμών, σε βαθμό απαξίωσής τους, αφού οι ακυρώσεις και οι καθυστερήσεις των πτήσεων, καθώς και η ενοικίαση και χρήση αεροσκαφών άγνωστης προέλευσης και ποιότητας, ήταν ο κανόνας τα τελευταία δύο χρόνια, με αποτέλεσμα η Ολυμπιακή να χάνει συνεχώς μερίδια της αγοράς υπέρ των ανταγωνιστών της” πρόσθεσε ο κ. Ρόβλιας.

“Η κυβέρνηση” κατέληξε “άφησε μάλιστα να χαθούν και οι ευνοϊκές προοπτικές που προέκυψαν για την Ολυμπιακή από τις πρόσφατες θετικές αποφάσεις τόσο της διαιτησίας, όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Η Ν.Δ. δεν θέλει να αξιοποιήσει τα νέα δεδομένα για τον όμιλο της Ολυμπιακής και αδιαφορεί για την διάσωση του εθνικού αερομεταφορέα, καθώς και των θέσεων εργασίας των χιλιάδων εργαζομένων σε αυτόν. Όλα αυτά δεν μας εκπλήσσουν. Απλά επιβεβαιώνουν συγκεκριμένη πολιτική επιλογή και πρακτική, θατσερικής έμπνευσης”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024