Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΡόβλιας: Το ΥΜΕ περιφρονεί τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής
Υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Κ.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ρόβλιας: Το ΥΜΕ περιφρονεί τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής

“Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών περιφρονεί τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής. Το «καλό» παράδειγμα, βέβαια, το είχε δώσει ο ίδιος ο κ. Καραμανλής, ο οποίος, με τις γνωστές προεκλογικές του υποσχέσεις, […]

“Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών περιφρονεί τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής. Το «καλό» παράδειγμα, βέβαια, το είχε δώσει ο ίδιος ο κ. Καραμανλής, ο οποίος, με τις γνωστές προεκλογικές του υποσχέσεις, λαφυραγώγησε<...>τις ψήφους των συμβασιούχων, υποσχόμενος μονιμοποιήσεις, αλλά οι μονιμοποιήσεις μεταλλάχθηκαν σε απολύσεις μετά τις εκλογές” ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ντίνος Ρόβλιας.

“Τώρα”, συμπλήρωσε, “έρχεται η σειρά του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, το οποίο, ακολουθώντας την ίδια «νεοδημοκρατική γραμμή», καταπατάει τις υποσχέσεις του εντός μιας εβδομάδας και επιχειρεί να καταστήσει ομήρους τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής μέχρι τις εκλογές, αδιαφορώντας επί της ουσίας τόσο γι’ αυτούς, όσο και για το μέλλον της εταιρίας. Η μόνη λύση για τους συμβασιούχους είναι η αποδοχή από την κυβέρνηση της πρότασης νόμου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σχετικά με το θέμα. Οι όποιες άλλες υποσχέσεις που δίνει η κυβέρνηση, βρίσκουν εμπόδιο σε δικές της νομοθετικές ρυθμίσεις και άρα δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, είτε γνωρίζει το νομικό πρόβλημα, αλλά συνεχίζει να εμπαίζει τους συμβασιούχους, είτε δεν το γνωρίζει, οπότε επιβεβαιώνει την ανεπάρκειά της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023