Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΡοζ φωτίστηκε και το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ροζ φωτίστηκε και το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

“H γνώση είναι δύναμη” ήταν το βασικό μήνυμα της ξεχωριστής εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Estee Lauder με την υποστήριξη του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρίου Δημήτρη Αβραμόπουλου και σε […]

“H γνώση είναι δύναμη” ήταν το βασικό μήνυμα της ξεχωριστής εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Estee Lauder με την υποστήριξη του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρίου Δημήτρη Αβραμόπουλου και σε συνεργασία<...>με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού, την περασμένη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, που διεξάγει η Estee Lauder κάθε Οκτώβριο παγκοσμίως. Οι στόχοι της εκστρατείας, όπως παρουσιάστηκαν από τη Διευθύντρια της Estee Lauder, κυρία Πελίνα Θεμελή, είναι η ενημέρωση και αφύπνιση, όσο το δυνατόν περισσότερων γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, όταν o Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, φώτισε ροζ το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Η ιδέα της Estee Lauder να φωταγωγεί συμβολικά κτίρια-ορόσημα, σε όλο τον κόσμο, είναι να προσελκύσει την προσοχή και το ενδιαφέρον των γυναικών και να τους υπενθυμίσει ότι “ο προληπτικός έλεγχος σώζει ζωές”. Μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί από την Estee Lauder 150 κτίρια-ορόσημα παγκοσμίως, όπως το Empire State Building, οι καταρράκτες του Νιαγάρα, η Όπερα του Σύδνευ, κα.

Στη συνέχεια το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία παρέθεσε cocktail για τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι από τον πολιτικό, επιστημονικό και καλλιτεχνικό χώρο, όπως και από το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων βρέθηκαν η τέως Υπουργός κα Βάσω Παπανδρέου, οι βουλευτές, κες Φωτεινή Πιπιλή, Έλενα Ράπτη, Νατάσα Ράγγιου-Μεντζελοπούλου και Δήμητρα Αράπογλου. Επίσης, παρευρέθηκαν ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Estee Lauder Ηellas, κ. Σάκης Σαββίδης, η Διευθύντρια Δημοσιών Σχέσεων της Estee Lauder Hellas, κα Μάρσια Χατζηγεωργίου, ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, κ. Τιμ Ανανιάδης, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, κα Χριστίνα Παπαθανασίου, ο κύριος και η κυρία Γιάννη Βόγλη, ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας, η κα Ελένη Πέτα, η κα Δέσποινα Ολυμπίου, η Star Ελλάς Δούκισσα Νομικού κ.α.

Tην ίδια ημέρα, στις 15.00 μ.μ., στην πλατεία Συντάγματος, σχηματίστηκε ανθρώπινη αλυσίδα στο σχήμα της ροζ κορδέλας. Στο σχηματισμό συμμετείχαν μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «`Αλμα Ζωής», προσωπικό της Estee Lauder, καθώς και εθελοντές του Δήμου Αθηναίων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024