Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε χτεσινή ημερίδα της ΟΝΝΕΔ ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Σε χτεσινή ημερίδα της ΟΝΝΕΔ ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Ημερίδα με θέμα `Προοπτικές της τουριστικής ανάκαμψης στην Κρήτη` πραγματοποίησε χτες η ΟΝΝΕΔ του νομού Ηρακλείου, στην οποία παρόν, μεταξύ πολλών άλλων, και βασικός ομιλητής ήταν ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος

Ημερίδα με θέμα `Προοπτικές της τουριστικής ανάκαμψης στην Κρήτη` πραγματοποίησε χτες η<...> ΟΝΝΕΔ του νομού Ηρακλείου, στην οποία παρών, μεταξύ πολλών άλλων, και βασικός ομιλητής ήταν ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η αναζήτηση των αιτιών, που έχουν οδηγήσει στην υποβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στο νομό Ηρακλείου, η συναγωγή συμπερασμάτων και η κατάθεση προτάσεων αναφορικά με τις προοπτικές, τις δυνατότητες και τους τρόπους με τους οποίους θα επιτευχθεί η αναπτυξιακή εξέλιξη της τουριστικής βιομηχανίας.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Γιώργος Παπαδάκης, σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε πριν την υλοποίηση της ημερίδας είχε τονίσει, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`, τη σημασία της ημερίδας αυτής, εφόσον ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της τοπικής οικονομίας και τομέα στον οποίο απασχολείται μεγάλη μερίδα του πληθυσμού του νομού Ηρακλείου.

“Η επιστημονική αυτή ημερίδα” είχε πει χαρακτηριστικά “πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων της ΟΝΝΕΔ και με στόχο τον επαναπροσανατολισμό των νέων του νομού μας στην παραγωγή πολιτικού λόγου και την επαναφορά της πολιτικής στο πεδίο του δημόσιου ενδιαφέροντος”, καλώντας όλους τους νέους και τις νέες του νομού του να συμμετάσχουν πέρα από κόμματα και παρατάξεις, αφού, όπως είπε ο τουρισμός είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και δεν χωρά `κομματική απόχρωση`.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024