Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε εκδήλωση για την πορεία τουρισμού της Θεσσαλονίκης ο Σταύρος Καλαφάτης

Σε εκδήλωση για την πορεία τουρισμού της Θεσσαλονίκης ο Σταύρος Καλαφάτης

Εκδήλωση, με θέμα την πορεία του τουρισμού στην πόλη της Θεσσαλονίκης διοργάνωσε πρόσφατα με επιτυχία η Πανθεσσαλονίκεια Κίνηση Πολιτών `Η Αλκυόνη`,όπου καλεσμένος ομιλητής ήταν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, […]

Εκδήλωση, με θέμα την πορεία του τουρισμού στην πόλη της Θεσσαλονίκης διοργάνωσε πρόσφατα με επιτυχία η Πανθεσσαλονίκεια Κίνηση Πολιτών `Η Αλκυόνη`,<...>όπου καλεσμένος ομιλητής ήταν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού, κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Στην ομιλία του ο κ. Καλαφάτης τόνισε τη βαρύτητα που δίνει η κυβέρνηση στην ανάπτυξη του τουρισμού και αναφέρθηκε στις συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, που είχαν ως αποτέλεσμα τα θεαματικά ποσοστά αύξησης της τουριστικής κίνησης που παρατηρήθηκε τη φετινή χρονιά. Στη συνέχεια επεσήμανε τα στοιχεία στα οποία θα πρέπει να δοθεί έμφαση προκειμένου να αναπτυχθεί ο τουρισμός και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα κυριότερα από αυτά είναι η διαφήμιση της πόλης της Θεσσαλονίκης ως τουριστικός προορισμός, η προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η ανάπτυξη και βελτίωση των βασικών υποδομών της πόλης, η συνεχής εκπαίδευση των επαγγελματιών που εμπλέκονται στον τουρισμό, η απόκτηση τουριστικής συνείδησης από τους πολίτες, κ.α.. Μετά την ομιλία του κ. Καλαφάτη, ακολούθησε συζήτηση με συντονίστρια την πρόεδρο του σωματείου κ. Μαίρη Σαμαρτζίδου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας – Θράκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024