Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε ημερίδα του Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ. η Πετραλιά

Σε ημερίδα του Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ. η Πετραλιά

Ημερίδα με θέμα `Τουριστική Ανάπτυξη – Το μεγάλο στοίχημα` πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου 2006, στη Θεσσαλονίκη ο Τομέας Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, με κεντρική ομιλήτρια την Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά

Ημερίδα με θέμα `Τουριστική Ανάπτυξη – Το μεγάλο στοίχημα` πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου 2006, στη Θεσσαλονίκη ο Τομέας Τουρισμού<...>της Νέας Δημοκρατίας, με κεντρική ομιλήτρια την Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, η οποία θα παρουσιάσει την στρατηγική της Κυβέρνησης για την τουριστική ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας.

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι ακόμη ο κ. Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού Ν.Δ. (“Η τουριστική φυσιογνωμία της Θεσσαλονίκης – Παρόν και Μέλλον) και ο κ. Σταύρος Ανδρεάδης, πρόεδρος ΣΕΤΕ (“Η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και οι προκλήσεις του αύριο”).

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην Θεσσαλονίκη η κ. Πετραλιά θα συναντηθεί με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργο Καλατζή, ενώ ακολούθως η υπουργός θα μεταβεί στην Χαλκιδική προκειμένου να συμμετάσχει με ομιλία της στο συνέδριο για την τουριστική ανάπτυξη του νομού, που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023