Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣειρά επαφών στη Γερμανία για τους Γ. Νικητιάδη και Γ. Πουσσαίο
Συναντήσεις με τουριστικούς παράγοντες και την ομογένεια

Σειρά επαφών στη Γερμανία για τους Γ. Νικητιάδη και Γ. Πουσσαίο

Σειρά επαφών θα έχουν από την Τετάρτη 26 Μαΐου σε Φρανκφούρτη, Μόναχο και Στουτγάρδη, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης και ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Γιώργος Πουσσαίος

Σειρά επαφών θα έχουν από την Τετάρτη 26 Μαΐου σε Φρανκφούρτη, Μόναχο και Στουτγάρδη, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού<...> κ. Γιώργος Νικητιάδης και ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Γιώργος Πουσσαίος.

Συγκεκριμένα ο κ. Νικητιάδης στη Φρανκφούρτη, θα επισκεφτεί το ελληνικό περίπτερο της Διεθνούς Επαγγελματικής Έκθεσης για τον Συνεδριακό Τουρισμό IMEX, η οποία είναι η σπουδαιότερη έκθεση στο είδος της σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκεί θα έχει συνομιλίες με σημαντικούς παράγοντες του συνεδριακού τουρισμού, με tour operators και αργότερα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στα μέλη της ελληνικής ομογένειας της πόλης.

Στη συνέχεια του ταξιδιού του θα επισκεφτεί το Μόναχο και τη Στουτγάρδη όπου θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς παράγοντες από το χώρο του πολιτισμού και του τουρισμού, αλλά και με τα μέλη της ελληνικής ομογένειας, τα οποία θα καλέσει να αναλάβουν ενεργό ρόλο για την αντιμετώπιση της κρίσιμης τουριστικής περιόδου για τη χώρα. Ο κ. Πουσσαίος παράλληλα θα επισκεφτεί το Αμβούργο όπου θα έχει συναντήσεις με τουριστικούς παράγοντες της πόλης αλλά και με την ομογένεια.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023