Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣειρά συναντήσεων της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Παρίσι
Τουριστική πολιτική

Σειρά συναντήσεων της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Παρίσι

Η υπουργός Τουρισμού θα συναντήσει στο Παρίσι τον γενικό διευθυντή της ΑΤOUT France (φορέα αντίστοιχο με τον ΕΟΤ) κ. Christian Mantei.

Για το Παρίσι αναχωρεί σήμερα η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με στόχο την προβολή της χώρας και την ενίσχυση του ευνοϊκού τουριστικού ρεύματος που καταγράφεται από τις αρχές του 2014.

Η υπουργός θα συναντήσει τον γενικό διευθυντή της ΑΤOUT France (φορέα αντίστοιχο με τον ΕΟΤ) κ. Christian Mantei.

Στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε σύσκεψη εργασίας με στελέχη της ATOUT με αντικείμενο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα οργάνωσης, διαδικασιών και λειτουργίας των δύο Οργανισμών (ATOUT – ΕΟΤ), στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας που είχε υπογραφεί πέρυσι μεταξύ των υπουργείων Τουρισμού των δύο χωρών.

Επίσης, η υπουργός πρόκειται να συναντηθεί και με τη γενική διευθύντρια της UNESCO κα Irina Bokova, ενώ θα παραστεί και σε εκδήλωση που οργανώνει η ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της παραμονής της στο Παρίσι η κα Κεφαλογιάννη θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς και σε περιοδικά που ασχολούνται με ειδικές μορφές τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023