Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣεμινάρια για τη διά βίου εκπαίδευση του Ελληνα τουριστικού επιχειρηματία
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης

Σεμινάρια για τη διά βίου εκπαίδευση του Ελληνα τουριστικού επιχειρηματία

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για την επιμόρφωση των μελών του, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου 2011, σεμινάρια με τα εξής θέματα: […]

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για την επιμόρφωση των μελών του, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 2 και<...> 3 Απριλίου 2011, σεμινάρια με τα εξής θέματα:
1. “Απλοποίηση διαδικασιών εφαρμογής Εργατικής Ξενοδοχειακής Νομοθεσίας”
2. “Η διά βίου εκπαίδευση του Έλληνα τουριστικού επιχειρηματία, η αξία των σεμιναρίων”

Τα σεμινάρια που διεξήχθησαν στο ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης παρουσίασαν ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από διευθυντές ξενοδοχείων, οι οποίοι ενδιαφέρονται ενεργά για την αναβάθμιση των ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, “τα θέματα είχαν πολλαπλό ενδιαφέρον για τους συμμετέχοντες διότι με τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στα εργασιακά θέματα και στα θέματα απασχόλησης αναγκάζουν όλους να επιμορφωθούμε για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα επαγγελματικά μας καθήκοντα”.

Η παρουσίαση των εργατικών θεμάτων από τον εισηγητή κ. Γεώργιο Τσάτσο, δικηγόρο-εργατολόγο, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε ενεργά με εισηγήσεις και κριτές στο Συμπόσιο Γαστρονομίας που διοργανώθηκε από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στα πλαίσια της 21ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών (Detrop).

Μετά το τέλος των Σεμιναρίων υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα των τελευταίων Τουριστικών Εκθέσεων και για την πορεία της Τουριστικής Περιόδου του 2011.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024