Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣεμινάρια προβολής της Ρόδου στην Αυστρία
Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

Σεμινάρια προβολής της Ρόδου στην Αυστρία

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια προβολής της Ρόδου στις πόλεις Linz και Βιέννη στην Αυστρία, το διήμερο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2011, προς διευθυντικά στελέχη και υπαλλήλους τουριστικών γραφείων. […]

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια προβολής της Ρόδου στις πόλεις Linz και Βιέννη στην Αυστρία, το διήμερο 23 και 24 Φεβρουαρίου<...> 2011, προς διευθυντικά στελέχη και υπαλλήλους τουριστικών γραφείων.

Πρόκειται για μια επιτυχημένη πρωτοβουλία της Ρόδου μέσω του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, που πραγματοποιείται σε σημαντικές τουριστικές αγορές, με τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και τη στήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας. Κατά το διήμερο των εκδηλώσεων της Ρόδου, οι εκπρόσωποι του νησιού δεν περιορίστηκαν σε μια απλή παρουσίαση αλλά προέβησαν σε μια εις βάθος ενημέρωση ως προς τις πτυχές, τις υποδομές και τις δυνατότητες του τουριστικού προϊόντος, με έμφαση στις ειδικές μορφές τουρισμού – συνέδριο, θαλάσσιος τουρισμός, της Ρόδου.

Το σεμινάριο στο Linz πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον tour operator FTI και την αεροπορική εταιρεία Fly Niki (Air Berlin). Η παρουσίαση σε 200 άτομα από τα σημαντικότερα τουριστικά γραφεία της άνω Αυστρίας, έγινε στο συνεδριακό κέντρο ARS Electronica.

Στη Βιέννη (24 Φεβρουαρίου), η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Tour Operator Thomas Cook Neckermann, παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Γ. Νικιτιάδη και κοινό 300 άτομα του τουριστικού κυκλώματος της αυστριακής πρωτεύουσας. Στην εναρκτήρια ομιλία του ο κ. Νικιτιάδης ανέλυσε τη νέα δυναμική πολιτική του Υπουργείου για τον τουρισμό ενώ ο Δ/ντής του Γραφείου ΕΟΤ Βιέννης κ. Σκορδάς, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την συνδρομή τους στην προώθηση των κρατήσεων για τη Ρόδο. Εν συνεχεία ακολούθησε παρουσίαση του νησιού ως και των προγραμμάτων για τη Ρόδο του FTI στο Linz και Thomas Cook Neckermann στη Βιέννη.

Ο υφυπουργός, ο οποίος καθόλη την ημέρα είχε συνεχώς συναντήσεις με σημαντικούς τουριστικούς παράγοντες της Αυστρίας, είχε στη διάρκεια της εκδήλωσης στη Βιέννη, συνομιλία με τον CEO του Neckermann στην Αυστρία κ. Ιωάννη Αφουκατούδη. Στις συζητήσεις συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της Ρόδου, στοχεύοντας στην αρτιότερη προβολή του νησιού, αύξηση των κρατήσεων και ανάληψη νέων πρωτοβουλιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024