Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΕΤΕ: Στόχος η ποιοτική αναβάθμιση

ΣΕΤΕ: Στόχος η ποιοτική αναβάθμιση

Ο ΣΕΤΕ στοχεύοντας στην ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα διοργάνωσε στις αρχές Δεκεμβρίου με την συμμετοχή και συγχρηματοδότηση του ΕΟΤ επίσκεψη εκπροσώπων […]

Ο ΣΕΤΕ<.> στοχεύοντας στην ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα διοργάνωσε<...> στις αρχές Δεκεμβρίου με την συμμετοχή και συγχρηματοδότηση του ΕΟΤ επίσκεψη εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην περιοχή Costa del Sol της Ισπανίας.
Σκοπός της επίσκεψης είναι η επιτόπια ενημέρωση εκ μέρους των Ισπανών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς τους Έλληνες ομολόγους τους για τον σχεδιασμό των τουριστικών υποδομών σε τοπικό επίπεδο και η ανταλλαγή απόψεων για θέματα τουριστικής ανάπτυξης.
Στην επίσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δ.Σ. και στελέχη του ΣΕΤΕ, εκπρόσωποι του ΕΟΤ και περί τους 20 εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Αττική, Αρκαδία, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάρο, Πόρο, Ρόδο, Σποράδες, Ολυμπία, και Χαλκιδική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024