Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣΕΤΕ: Τελευταία ευκαιρία για την διάσωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας

ΣΕΤΕ: Τελευταία ευκαιρία για την διάσωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Οι αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες εξυγίανσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας είχαν ως αποτέλεσμα όχι μόνο τη σημερινή ιδιαίτερα προβληματική κατάσταση της εταιρίας αλλά και την δημιουργία αρνητικής εικόνας για την χώρα μας. […]

Οι αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες εξυγίανσης της Ολυμπιακή<.>ς Αεροπορίας είχαν ως αποτέλεσμα όχι μόνο τη σημερινή ιδιαίτερα προβληματική κατάσταση της εταιρίας αλλά και την δημιουργία αρνητικής εικόνας για την χώρα μας.
Παράλληλα, ο εθνικός αερομεταφορέας έχει αποτύχει στην προσπάθεια στήριξης του ελληνικού τουρισμού και της οικονομίας γενικότερα. Η ανάθεση του management σε μία εταιρεία, η οποία έχει στο ενεργητικό της την εξυγίανση της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας του κόσμου, αποτελεί ίσως την τελευταία ευκαιρία για την διάσωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι, θα αναλογισθούν την κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης και αυτής της συγκεκριμένης απόφασης και θα συνδράμουν στην προσπάθεια εξυγίανσης, παραμερίζοντας τις οποιεσδήποτε σκοπιμότητες.
Η συνεργασία όλων κρίνεται απαραίτητη σε ένα κλίμα απαλλαγμένο από εντάσεις, ώστε να δημιουργηθούν επιτέλους σοβαρές προοπτικές για την βιωσιμότητα της εταιρείας και να στηριχθεί η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024