Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣγουρός: Την υπογραφή μου για να κλείσει η Ολυμπιακή δε θα την έβαζα ποτέ
Νομάρχης Αθηνών

Σγουρός: Την υπογραφή μου για να κλείσει η Ολυμπιακή δε θα την έβαζα ποτέ

Σε έλεγχο που έκανε η Νομαρχία Αθηνών στην εταιρία της Ολυμπιακής διαπιστώθηκε ότι το κεφάλαιο έχει πέσει κάτω από το 10% του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, σύμφωνα […]

Σε έλεγχο που έκανε η Νομαρχία Αθηνών στην εταιρία της Ολυμπιακής διαπιστώθηκε ότι το κεφάλαιο έχει πέσει κάτω από το 10% του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τη Νομοθεσία, η Νομαρχία<...>θα πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, που είναι η αποστολή σχετικού εγγράφου στο Πρωτοδικείο για ανάκληση άδειας λειτουργίας.

Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε για το θέμα της Ολυμπιακής ο Νομάρχης Αθηνών, κ. Γιάννης Σγουρός, “Μία τέτοια κίνηση δε θα την έκανα ποτέ αφήνοντας στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους. Η διοίκηση της Ολυμπιακής ενημερώθηκε εγγράφως για να προχωρήσει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εγώ την υπογραφή μου για να κλείσει η Ολυμπιακή δε θα την έβαζα ποτέ. Ελπίζω το ίδιο να κάνουν και όσοι διαχειρίζονται τη σημερινή κρίση”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024