Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣιούφας: Μεγάλες επενδυτικές δυνατότητες και στον τομέα του τουρισμού

Σιούφας: Μεγάλες επενδυτικές δυνατότητες και στον τομέα του τουρισμού

Στις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα η Ελλάδα, όσον αφορά στις επενδύσεις μεγάλης κλίμακας, αναφέρθηκε την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου,ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο […]

Στις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα η Ελλάδα, όσον αφορά στις επενδύσεις μεγάλης κλίμακας, αναφέρθηκε την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου,<...>ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Economist, που είχε ως θέμα τις Συμπράξεις Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Μάλιστα, όπως σημείωσε “θετικά αποτελέσματα θα αποφέρουν πολύ σύντομα οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης στον τομέα αυτό”.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Υπουργός “δημιουργούνται πλέον πολύ μεγάλες ευκαιρίες για συμπράξεις και συνεργασίες με σκοπό την αξιοποίηση των ολυμπιακών και τουριστικών ακινήτων, αλλά και των ακινήτων των λιμανιών”. Ήδη, όπως ανάφερε “προχωρούν 5 διεθνείς διαγωνισμοί από την Εταιρία Ολυμπιακά Ακίνητα και άλλοι 8 διαγωνισμοί από την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ), ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζονται σχετικές μελέτες από οργανισμούς δημοσίου για την αξιοποίηση των ακινήτων τους”.

Ακόμη, ο κ. Σιούφας ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ότι “ξεκινάει άμεσα η ολοκλήρωση του εθνικού χωροταξικού σχεδιασμού και μέχρι το καλοκαίρι του 2006 θα είναι έτοιμα 2 ειδικά χωροταξικά σχέδια για τις ΑΠΕ και τον τουρισμό”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024