Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣπηλιωτόπουλος: Όχημα του ελληνικού τουρισμού η μόδα
Ελληνική Εβδομάδα Μόδας

Σπηλιωτόπουλος: Όχημα του ελληνικού τουρισμού η μόδα

Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Ελλήνων Σχεδιαστών αλλά τους διοργανωτές, οι οποίοι μετά από πολλούς κόπους και προσπάθειες, κατάφεραν να κάνουν την Ελληνική Εβδομάδα Μόδας θεσμό έδωσε χτες ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, χαιρετίζοντας την τελετή εγκαινίων….

Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Ελλήνων Σχεδιαστών αλλά τους διοργανωτές, οι οποίοι μετά από πολλούς κόπους και προσπάθειες, κατάφεραν να κάνουν την Ελληνική Εβδομάδα Μόδας θεσμό έδωσε χτες ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, χαιρετίζοντας την τελετή εγκαινίων.

“Η καθιέρωση της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας προσδίδει στην Ελλάδα άλλη μια ενδιαφέρουσα σύγχρονη διάσταση, η οποία εμπλουτίζει την εικόνα της στο εξωτερικό μέσω της βιομηχανίας της μόδας” ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, τονίζοντας ότι η μόδα, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει όχημα του ελληνικού τουρισμού γιατί αποτελεί στοιχείο σύγχρονης ελληνικής πολιτιστικής παραγωγής και φορέα οικονομικής ανάπτυξης. Αποτελεί στοιχείο εξωστρέφειας. Μπορεί να μεταφέρει σε κάθε γωνιά της γης την εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας της αισθητικής και της ποιότητας”.

“Η επιτυχημένη προβολή της ελληνικής μόδας ως στοιχείο του ελληνικού τουριστικού προϊόντος αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της συνολικής πολιτικής μας” επεσήμανε, και εξήγησε: “Γιατί ο τουρισμός, όπως και η μόδα, έχουν την δύναμη να συνθέτουν. Να φέρνουν κοντά διαφορετικούς πολιτισμούς, νέες αισθητικές προσεγγίσεις, καινούργιες αντιλήψεις και κουλτούρες. Αυτή είναι η μεγάλη τους ιδιαιτερότητα αλλά και η μεγάλη τους δύναμη. Ο τουρισμός είναι η ίδια η Ελλάδα. Και η Ελλάδα είναι υπόθεση όλων μας. Η Ελλάδα, είναι η ταυτότητά μας. Το στοίχημα είναι φιλόδοξο αλλά όλοι μαζί θα το πετύχουμε”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024