Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήSpyrou Hotels & Companies: Η κατάργηση του ΟΕΕ θα έχει καταστροφικές συνέπειες στις μικρές κοινωνίες
Αναγκαία και επιβεβλημένη η διατήρηση των προγραμμάτων του ΟΕΕ

Spyrou Hotels & Companies: Η κατάργηση του ΟΕΕ θα έχει καταστροφικές συνέπειες στις μικρές κοινωνίες

Χιλιάδες επαγγελματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της αναστολής λειτουργίας των ξενοδοχειακών τους επιχειρήσεων κατά τη φετινή τουριστική περίοδο, δηλώνει σε επιστολή του στους τουριστικούς φορείς ο πρόεδρος της Spyrou Hotels & Companies.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Spyrou Hotels & Companies, κ. Βασίλειος Σπύρου, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γιώργο Τσακίρη, σχετικά με την προγραμματιζόμενη κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας. Η επιστολή κοινοποιήθηκε επίσης στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνο, τον υφυπουργό Τουρισμού, κ. Γ. Νικητιάδη, στους φορείς του τουρισμού ΓΕΠΟΕΤ, HATTA, ΣΕΤΕ και ΠΟΞ, καθώς και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

“Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να ενώσουμε και τη δική μας φωνή τόσο στη δική σας όσο και σ’ αυτές των χιλιάδων επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου της χώρας μας, σχετικά με την ενδεχόμενη κατάργηση των Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού.

Η διατήρηση των σχετικών προγραμμάτων θεωρείται αναγκαία και επιβεβλημένη. Σε αντίθετη περίπτωση, χιλιάδες επαγγελματίες  βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το φάσμα της αναστολής λειτουργίας των ξενοδοχειακών μας επιχειρήσεων κατά τη φετινή τουριστική περίοδο. Μια τέτοια εξέλιξη θα έχει καταστροφικές συνέπειες ειδικά σε μικρές κοινωνίες, όπως αυτής της Σκοπέλου, στην οποία δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις μας”, αναφέρει ο κ. Σπύρου.  

“Σας είναι ήδη γνωστό ότι η καλοκαιρινή τουριστική κίνηση στο νησί μας βασίζεται, σε μεγάλο ποσοστό, στα εν λόγω προγράμματα. Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας αδιανόητης απόφασης είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εκτιμηθούν στην παρούσα φάση, θεωρούμε όμως πως θα είναι μη αναστρέψιμες για την επιβίωση των επιχειρήσεων, αλλά και των απασχολουμένων σ’ αυτές.

Ελπίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024