Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΤΕΚ: Ικανοποίηση για τα μέτρα στήριξης του τουρισμού
Νέο σχέδιο εμπλουτισμού υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων

ΣΤΕΚ: Ικανοποίηση για τα μέτρα στήριξης του τουρισμού

Ο ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου) χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να επαναλάβει την υφιστάμενη δέσμη μέτρων στήριξης της ξενοδοχειακής και γενικότερα της τουριστικής βιομηχανίας. Ταυτόχρονα, […]

Ο ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου) χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση του Υπουργικού<...> Συμβουλίου να επαναλάβει την υφιστάμενη δέσμη μέτρων στήριξης της ξενοδοχειακής και γενικότερα της τουριστικής βιομηχανίας.

Ταυτόχρονα, εκφράζει την ευαρέσκειά του για την απόφαση της κυβέρνησης να διαμόρφωση παράλληλα και νέο σχέδιο παροχής πολεοδομικών κινήτρων αναβάθμισης και εμπλουτισμού των υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και σχεδίου παροχής κυβερνητικών εγγυήσεων προς τις τουριστικές επιχειρήσεις για εξασφάλιση επενδυτικών δανείων, που αμφότερα αποτέλεσαν πάγια αιτήματα του ΣΤΕΚ.

Ο ΣΤΕΚ θεωρεί τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, που έχουν παρθεί μετά και από την ένθερμη και εμπεριστατωμένη υποστήριξη του καθΆύλην αρμόδιου για τον τουρισμό υπουργού, κ. Αντώνη Πασχαλίδη, ως ιδιαίτερα τονωτικές και υποστηρικτικές για την ανόρθωση της ιδιαίτερα πληγείσας λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης ανταγωνιστικότητας της ξενοδοχίας και του τουρισμού γενικότερα. Ο ΣΤΕΚ εκτιμά ότι τα μέτρα συνολικά θα ενισχύσουν δυναμικά την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους όχι μόνο για ανάκαμψη των τουριστικών αφίξεων και των εσόδων, αλλά και για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της γηρασμένης εν πολλοίς ξενοδοχειακής υποδομής της τουριστικής Κύπρου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024