Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην Αγία Πετρούπολη ο γ.γ. του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης

Στην Αγία Πετρούπολη ο γ.γ. του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης

Διήμερη επίσκεψη στην Αγία Πετρούπολη, προκειμένου να έχει επαφές με τουριστικούς φορείς της περιοχής, πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Φωτεινόπουλος

Διήμερη επίσκεψη στην Αγία Πετρούπολη, προκειμένου να έχει επαφές με τουριστικούς φορείς της περιοχής<...>, πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Φωτεινόπουλος.

Αντικείμενο της επίσκεψης του κ. Φωτεινόπουλου ήταν η περαιτέρω εδραίωση της συνεργασίας Ελλάδας – Ρωσίας γύρω από τον τομέα του τουρισμού, στο πλαίσιο ευρύτερων πρωτοβουλιών, τις οποίες έχει αναπτύξει τους προηγούμενους μήνες το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.

Στη διάρκεια της παραμονής του στην Αγία Πετρούπολη, ο κ. Φωτεινόπουλος είχε συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών οργανισμών και γραφείων και συνομιλίες με Ρώσους tour operators, ενώ παρακάθισε σε γεύμα εργασίας, που παρέθεσε ο πρόξενος της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024