Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην Καλαμάτα η Πετραλιά για τη «Τουριστική Χάρτα-Πελοπόννησος»
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Στην Καλαμάτα η Πετραλιά για τη «Τουριστική Χάρτα-Πελοπόννησος»

Την πόλη της Καλαμάτας επισκέπτεται σήμερα η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη -Πετραλιά, προκειμένου να συμμετάσχει στην ημερίδα με θέμα «Τουριστική Χάρτα-Πελοπόννησος», που διοργανώνει το υπουργείοΤουριστικής Ανάπτυξης σε συνεργασία […]

Την πόλη της Καλαμάτας επισκέπτεται σήμερα η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη -Πετραλιά, προκειμένου να συμμετάσχει στην ημερίδα με θέμα «Τουριστική Χάρτα-Πελοπόννησος», που διοργανώνει το υπουργείο<...>Τουριστικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αντίστοιχες Τουριστικές Χάρτες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ έπονται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Επισημαίνεται ότι η κυρία Πετραλιά θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Νομάρχη Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Δράκο.

Στη συνέχεια, η υπουργός θα επισκεφθεί την ΠΟΤΑ Μεσσηνίας και αμέσως μετά θα παραθέσει ομιλία στην εκδήλωση της εφημερίδας “Ναυτεμπορική” με θέμα: «Τουρισμός – Βασικός Μοχλός Ανάπτυξης».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023