Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτο νεανικό τουρισμό στοχεύουν τα Ιόνια Νησιά

Στο νεανικό τουρισμό στοχεύουν τα Ιόνια Νησιά

Με το σύνθημα “Εφέτος πάμε Ιόνια Νησιά, είναι ΙΝ, είναι Μόδα” προσκαλεί η Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ) τους νέους να κάνουν τις διακοπές τους στα Ιόνια Νησιά προβάλλοντας το […]

Με το σύνθημα “Εφέτος πάμε Ιόνια Νησιά, είναι ΙΝ, είναι Μόδα” προσκαλεί η Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ) τους νέους να κάνουν τις διακοπές τους στα Ιόνια Νησιά προβάλλοντας το Ιόνιο πέλαγος σαν το πέλαγος των Αστέρων μιας και το επιλέγουν μεγάλα ονόματα της show biz όπως η Madonna, ο Michael Schumacher, ο Tom Cruise, ο Nicolas Cage, η Naomi Campell, ο Steven Spielberg, η Penelope Cruz, ο Πρίγκηπας Κάρολος, ο Bruce Willis, η Αθηνά Ωνάση, ο Rowan Atkinson και ο Larry King κ.α.

Η Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών συμμετέχει φέτος δυναμικά στην Έκθεση “Τουριστικό Πανόραμα 2004” που πραγματοποιείται στον Πειραιά από 22 έως 24 Απριλίου 2004, με οργανωμένο περίπτερο, το οποίο προετοίμασε η ΕΤΙΝ, αλλά και με μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν:

  1. Συνέντευξη στην αίθουσα του Β` ορόφου του ΟΛΠ την Πέμπτη 22 Απριλίου 2004 όπου τόσο από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Πρόεδρο της Εταιρείας Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ ΑΕ) κο Σωτήριο Βόσδου, και τους Νομάρχες της ΠΙΝ, Κέρκυρας κο Γεώργιο Μαχειμάρη, Λευκάδας κο Χρήστο Λάζαρη, Κεφαλονιάς και Ιθάκης κο Διονύσιο Λευκαδίτη, Ζακύνθου κο Διονύσιο Γάσπαρο, θα παρουσιαστούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των Νησιών της ΠΙΝ, η μέχρι τώρα τουριστική προβολή που έγινε μέσω της ΕΤΙΝ στην Ευρώπη (18 χώρες), τα έργα υποδομής για τον τουρισμό, οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, η εύκολη πρόσβαση στα νησιά.
    Επίσης, θα γίνει αναφορά στην Εταιρεία Τουρισμού Ιονίων Νήσων(ΕΤΙΝ ΑΕ), η οποία κλείνει 2 χρόνια γόνιμης και δημιουργικής παρουσίας και στα πλαίσια της Περιφέρειας υλοποιεί την τουριστική προβολή όλων των Ιόνιων Νησιών, καθώς και η παρουσίαση του βραβευμένου ντοκιμαντέρ (3ο Διεθνές Βραβείο τουριστικού ντοκιμαντέρ) για τα Ιόνια Νησιά.
  2. Στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους θα δοθούν προσκλήσεις να επισκεφτούν τα Ιόνια Νησιά.
  3. Στα πλαίσια της προβολής του πολιτιστικού τουρισμού το Λαϊκό Θέατρο της Ζάκυνθος, οι Κανταδόροι της Κεφαλονιάς και παραδοσιακό συγκρότημα λαϊκών χορών από τη Λευκάδα την Πέμπτη 22/4, την Παρασκευή 23/4, το Σάββατο 24/4 και την Κυριακή 25/4, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους στο περίπτερο της ΕΤΙΝ και στο χώρο της έκθεσης.
  4. Επίσης η Φιλαρμονικής της Κέρκυρας θα παιανίζει στο χώρο της έκθεσης αλλά και στο Σύνταγμα και στον πεζόδρομο της Ερμού.
  5. Καθημερινή παρουσία Επτανήσιων πολιτικών και μελών των Συλλόγων της παροικίας όλες τις ημέρες της έκθεσης.
  6. Διανομή παραδοσιακών επτανησιακών γλυκισμάτων.
  7. Παρουσίαση της Επτανησιακής κουζίνας σε πρωινές εκπομπές των Αθηναϊκών καναλιών από ειδικούς Επτανήσιους γνώστες της κουζίνας μας.
  8. Τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στις οποίες θα παρουσιάζεται το προφίλ των Ιόνιων Νησιών και τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα τόσο από τους Νομάρχες όσο και από την ΕΤΙΝ και τους εκπροσώπους των τουριστικών φορέων του κάθε νησιού. Θα αναλύσουν: Γιατί εφέτος στα Ιόνια Νησιά.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024