Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτο πλευρό της ΟΣΠΑ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Στο πλευρό της ΟΣΠΑ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Συμπαράσταση στον αγώνα της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας – ΟΣΠΑ για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρατης Ολυμπιακής Αεροπορίας εξέφρασε και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), στα πλαίσια σύσκεψης, που πραγματοποίησαν […]

Συμπαράσταση στον αγώνα της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας – ΟΣΠΑ για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα<...>της Ολυμπιακής Αεροπορίας εξέφρασε και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), στα πλαίσια σύσκεψης, που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι τους την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2005, στη συμπρωτεύουσα.

Ο πρόεδρος της ΟΣΠΑ, κ. Μανώλης Πατέστος στην ομιλία του ανέφερε ότι “είναι τεράστιες οι ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ενώ κατηγόρησε τη σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν απαντά στα συμφέροντα που θέλουν να την κλείσουν. Υποστήριξε ακόμα ότι “η ανταγωνίστρια της Ολυμπιακής, η Aegean, σκοπίμως έδωσε λανθασμένα στοιχεία για την Ολυμπιακή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συνεργάστηκε με μεγάλες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης, προκειμένου να βγάλει από τη μέση την Ολυμπιακή”. Ενώ δεν παρέλειψε να απαριθμήσει τα πλεονεκτήματα της Ολυμπιακής και τα στοιχεία εκείνα, που αναδεικνύουν τον εθνικό και κοινωνικό της χαρακτήρα.

Σε ότι αφορά στη Θεσσαλονίκη, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ολυμπιακή κάνει κάθε χρόνο 8.170 πτήσεις στο αεροδρόμιο `Μακεδονία`, βοηθάει άλλες 5.200 άλλων εταιριών και μεταφέρει 1.900.000 επιβάτες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΚΘ, κ. Νίκος Γιαννόπουλος υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι “είναι αναντικατάστατος ο εθνικός και κοινωνικός ρόλος της Ολυμπιακής και υιοθέτησε τη βασική θέση της ΟΣΠΑ για μια νέα διοίκηση που θα ασκείται από έμπειρους γνώστες του αεροπορικού περιβάλλοντος και θα ορίζεται από τα 2/3 της Βουλής, ώστε να μην μπορεί να δεσμεύεται κομματικά από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργος Τσαμασλής, οι δήμαρχοι Νεάπολης κ. Ναθαναήλ Λαδόπουλος, Καλαμαριάς κ. Χριστόδουλος Οικονομίδης, Σταυρούπολης κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι γραμματείς της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας και Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Νίκος Κριθαρίδης και κ. Δημήτρης Τσαβδαρίδης, ο γραμματέας της οργάνωσης του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη κ. Κώστας Αβραμόπουλος, ο γραμματέας του ΣΥΝ κ. Νίκος Παυλίδης, εκπρόσωπος του Κοινωνικού Φόρουμ κ.α..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024