Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτόχος η πολιτιστική και περιβαλλοντική ανάπτυξη των νησιών
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Στόχος η πολιτιστική και περιβαλλοντική ανάπτυξη των νησιών

Με υπηρεσιακούς παράγοντες των γραφείων Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, Διεύθυνσης ΠΣΕΑ της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής συναντήθηκε προχτές, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, ο Υφυπουργός ΕμπορικήςΝαυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, […]

Με υπηρεσιακούς παράγοντες των γραφείων Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, Διεύθυνσης ΠΣΕΑ της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής συναντήθηκε προχτές, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, ο Υφυπουργός Εμπορικής<...>Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πάνος Καμμένος, παρουσία του Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστου Κουρούση.

Κατά τη συζήτηση, ο κ. Καμμένος τόνισε τη σημαντικότητα της σωστής και αποτελεσματικής λειτουργίας των γραφείων σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και διατήρησης παραδοσιακών οικισμών, καθώς και τον ευρύτερο συντονιστικό ρόλο τους στο έργο του Υπουργείου για την πολιτιστική και περιβαλλοντική ανάπτυξη των νησιών.

Ακόμη, ο κ. Υφυπουργός διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των ανωτέρω υπηρεσιών για την άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων και την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους, με την ενίσχυση προσωπικού και την παροχή απαιτούμενης τεχνικής υποδομής, για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών των γραφείων τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024