Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτόχος της ΕΤΙΝ η αποτελεσματική προβολή των Ιονίων Νήσων μέσα από τις εκθέσεις Philoxenia και WTM

Στόχος της ΕΤΙΝ η αποτελεσματική προβολή των Ιονίων Νήσων μέσα από τις εκθέσεις Philoxenia και WTM

Συνάντηση συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του προέδρου της ΕΤΙΝ (Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων) κ. Σ. Βόσδου και του Διευθύνοντος Σύμβουλου της ΕΤΙΝ κ. Π. Σκληρού, […]

Συνάντηση συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του προέδρου της ΕΤΙΝ (Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων) κ. Σ. Βόσδου και του Διευθύνοντος Σύμβουλου της ΕΤΙΝ κ. Π. Σκληρού, με σκοπό τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των αποφάσεων της ευρύτατης σύσκεψης της 30ης Σεπτεμβρίου 2004, που έγινε στη Λευκάδα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στην Κέρκυρα.

Στόχος της σύσκεψης της Λευκάδας ήταν η οργανωτική βάση αντιμετώπισης των εκθέσεων Philoxenia της Θεσσαλονίκης και WTM του Λονδίνου, καθώς επίσης και η υλοποίηση ενός Master Plan για την αποτελεσματικότερη προβολή του των Ιονίων Νήσων, πάντα σε συνεργασία με τις Νομαρχίες αλλά και όλους τους παράγοντες του τουριστικού κλάδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σύσκεψη της Λευκάδας, που είχε προσκαλέσει ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σ. Βόσδου, συμμετείχαν ο Νομάρχης Κέρκυρας κ. Γ. Μαχειμάρης , ο Νομάρχης Λευκάδας κ. Χ. Λάζαρης, Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Δ. Λευκαδίτης , ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Ζακύνθου κ. Ν. Γιακουμέλος ,οι Αντινομάρχες Λευκάδας και Κεφαλονιάς. Από την Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας ο Πρόεδρος κ. Θ. Κονδυλάτος , ο Πρόεδρος της Ε.Ξ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σ. Γαλιατσάτος , από την Ένωση Ξενοδόχων Ζακύνθου ο Πρόεδρος κ. Κ. Πανάς και η κ. Χ. Τετράδη, από την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας κ. Μ. Γεωργούλη ,ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων δωματίων Λευκάδας κ. Σ. Γαζής, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Κέρκυρας κ. Β. Κατσαρός ,ο Διευθυντής Τουρισμού Ιονίων Νήσων κ. Κ. Λούμπος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΙΝ κ. Π. Σκληρός και άλλοι παράγοντες.

Τέλος, με την ιδιότητα του μέλους του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, η ΕΤΙΝ συμμετείχε στο συνέδριο που διοργάνωσε ο ΣΕΤΕ στην Αθήνα με θέμα “Μετά – Ολυμπιακές Στρατηγικές για το Ελληνικό Τουρισμό” με το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Π. Σκληρό. Από τα Ιόνια Νησιά παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Κέρκυρας κ. Γ. Τρεπεκλής και κ. Εσπερίων Γ. Προβατάς και από την Ένωση Ξενοδόχων Ζακύνθου η κ. Χ. Τετράδη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024