Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτρατηγική συνεργασία WIND με ΗΑΤΤΑ στο πλαίσιο προώθησης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος
HATTA

Στρατηγική συνεργασία WIND με ΗΑΤΤΑ στο πλαίσιο προώθησης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος

Η συνεργασία αφορά στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μέσα από ειδικά σχεδιασμένα πακέτα WIND Tourist Pack που προσφέρονται από την καρτοκινητή F2G για προνομιακή δωρεάν επικοινωνία σε επισκέπτες με κύρια γλώσσα την αγγλική και σε επισκέπτες με κύρια γλώσσα τη ρωσική.

Μια κοινή πρωτοβουλία στρατηγικής συνεργασίας εγκαινιάζουν η WIND, ως ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα και ο HATTA, ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων που εξυπηρετεί το 80% του συνόλου του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα με πάνω από 1.500 μέλη στα 83 χρόνια στην υπηρεσία του ελληνικού τουρισμού.

Κοινός στόχος της συνεργασίας είναι η προώθηση και η ανταγωνιστική τοποθέτηση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, ώστε να αναδειχθεί η Ελλάδα σε έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς όχι μόνο λόγω γεωγραφικής θέσης, αλλά και για την ευρεία γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ξένους επισκέπτες.

Η συνεργασία αφορά στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μέσα από ειδικά σχεδιασμένα πακέτα WIND Tourist Pack που προσφέρονται από την καρτοκινητή F2G για προνομιακή δωρεάν επικοινωνία σε επισκέπτες με κύρια γλώσσα την αγγλική και σε επισκέπτες με κύρια γλώσσα τη ρωσική. Τα πακέτα θα διατίθενται μέσω του ΗΑΤΤΑ, των μελών του, των τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων, καθώς και από συνεργαζόμενους με τον ΗΑΤΤΑ τουριστικούς συνδέσμους και τουριστικές Επιχειρήσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024