Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυγχαρητήρια από Πετραλιά σε μαθητές για το συγγραφικό και εκδοτικό τους έργο
22η τελετή απονομής βραβείων του ιδρύματος Μπότση

Συγχαρητήρια από Πετραλιά σε μαθητές για το συγγραφικό και εκδοτικό τους έργο

Την αξιέπαινη προσπάθεια μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη τη χώρα, που έχουν δραστηριοποιηθεί στο συγγραφικό και εκδοτικό έργο, επιβράβευσε χτες δια της παρουσίας της στην 22η τελετή απονομής […]

Την αξιέπαινη προσπάθεια μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη τη χώρα, που έχουν δραστηριοποιηθεί στο συγγραφικό και εκδοτικό έργο, επιβράβευσε χτες δια της παρουσίας της στην 22η τελετή απονομής βραβείων<...>του ιδρύματος Μπότση σε μαθητικά έντυπα η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά.

“Είναι αισιόδοξο για την Ελλάδα”, ανέφερε η υπουργός “ότι η νέα γενιά μας έχει ψυχή, ταλέντο, ευρηματικότητα, στόχους, οράματα, ιδανικά”, συγχαίροντας όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. Σημασία άλλωστε, όπως συμπλήρωσε, έχει το ταξίδι και η διαδρομή για το στόχο.

Τα βραβεία απέσπασαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μεγίστης από το ακριτικό νησί Καστελόριζο, που εκδίδουν την «Εφημεριδούλα μας», οι μαθητές του Γυμνασίου Ρεθύμνης για το περιοδικό «Οδοιπορικό στα Πιέρια», καθώς και οι μαθητές του Ενιαίου Λυκείου Ασπρόπυργου για το περιοδικό «Θριά-Ασπρόπυργος».

Τέλος, η κυρία Πετραλιά συνεχάρει για έναν ακόμη λόγο τα παιδιά, καθώς μέσα από τα έντυπα και τα κείμενα τους προβάλλουν τη χώρα μας, τις ομορφιές του τόπου μας, τον πολιτισμό μας, και φυσικά τον τουρισμό μας. “Βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο μεγάλο, σπουδαίο τομέα για την οικονομία της χώρας μας, τον Τουρισμό”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024