Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυμμετοχή του HAPCO στο 15ο Τουριστικό Πανόραμα
Ενημέρωση για το ρόλο του συνδέσμου στην ελληνική τουριστική αγορά

Συμμετοχή του HAPCO στο 15ο Τουριστικό Πανόραμα

Δυναμικό “παρών” στην έκθεση Τουριστικό Πανόραμα, που φέτος συμπλήρωσε 15 χρόνια εκθεσιακής παρουσίας στην ελληνική αγορά, έδωσε και φέτος ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO. Ο HAPCO συμμετείχε […]

Δυναμικό “παρών” στην έκθεση Τουριστικό Πανόραμα, που φέτος συμπλήρωσε 15 χρόνια εκθεσιακής παρουσίας στην ελληνική αγορά, έδωσε και φέτος<...> ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO.

Ο HAPCO συμμετείχε στην έκθεση, έχοντας κοινό περίπτερο, συνολικής έκτασης 30 τ.μ. με τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων – HATTA, στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων αναφορικά με τις συμμετοχές τους στις ελληνικές τουριστικές εκθέσεις, που ξεκίνησε πέρυσι.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που φέτος πραγματοποιήθηκε από τις 29 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο, οι εκπρόσωποι του HAPCO ενημέρωναν τους επισκέπτες της έκθεσης για το ρόλο του συνδέσμου στην ελληνική τουριστική αγορά και την ταυτότητα των μελών του, ενώ μεγάλη ήταν η ζήτηση για διαφημιστικό υλικό των εταιρειών – μελών του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024