Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣΥΝ: Όχι στο “θάνατο” της ΟΑ
Δήλωση Κώστα Ήσυχου σχετικά με το ενδιαφέρον της Qatar Airways

ΣΥΝ: Όχι στο “θάνατο” της ΟΑ

“Ενώ αρκετές χώρες, ανάμεσά τους και χώρες της Ε.Ε., αυξάνουν τις δημόσιες επενδύσεις στην πρώτη κατοικία, στις μεταφορές, στην παιδεία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε δημόσιες εταιρείες κρατικών συμφερόντων, η κυβέρνηση της […]

“Ενώ αρκετές χώρες, ανάμεσά τους και χώρες της Ε.Ε., αυξάνουν τις δημόσιες επενδύσεις στην πρώτη κατοικία, στις μεταφορές, στην παιδεία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε<...> δημόσιες εταιρείες κρατικών συμφερόντων, η κυβέρνηση της Ν.Δ. προχωρά ακάθεκτη στην υλοποίηση ιδιωτικοποιήσεων (ΟΑ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ, Λιμάνια) σα να μην έχει συμβεί τίποτε. Την ώρα που το νεοφιλελεύθερο μοντέλο καταρρέει, η Ν.Δ. εμμένει σε μια παράλογη πολιτική που μετατρέπει τη χώρα σε πρόσφορο έδαφος για λεηλασία”, τονίζει σε δήλωσή του ο Κώστας Ήσυχος, μέλος ΚΠΕ ΣΥΝ, σχετικά με το ενδιαφέρον της Qatar Airways για την εξαγορά των διάδοχων εταιρειών της ΟΑ.

Ο ΣΥΝ, καλεί τους εργαζόμενους “με μέθοδο, πείσμα, μαχητικό, συνδικαλιστικό και κοινωνικό πρόγραμμα και ενότητα για να αποτρέψουν το `θάνατο` της Δημόσιας ΟΑ”. “Η ριζοσπαστική Αριστερά θα επιμείνει σε κάθε μετερίζι, κοινοβουλευτικό και κινηματικό, για να μην υλοποιηθεί ένα ακόμα εθνικό έγκλημα σε βάρος της δημόσιας οικονομίας, της περιφερειακής συνοχής της χώρας, της πτητικής ασφαλείας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024