Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυναντήσεις της Έλενας Κουντουρά με τους πρέσβεις του Καζακστάν και του Κατάρ
Τουριστική πολιτική

Συναντήσεις της Έλενας Κουντουρά με τους πρέσβεις του Καζακστάν και του Κατάρ

Ενίσχυση των αεροπορικών συνδέσεων με Καζακστάν, πέραν της θερινής περιόδου, με στόχο την αύξηση των τουριστικών ροών όλο το χρόνο. Σχέδια και προτάσεις για την προώθηση και προβολή νέων ελληνικών προορισμών στο ταξιδιωτικό κοινό του Κατάρ.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον πρέσβη του Καζακστάν, Alexei Volkov, με τον οποίο συζήτησε τις δυνατότητες ενίσχυσης της διμερούς τουριστικής συνεργασίας. Συγκεκριμένα, εξετάσθηκε το χρονοδιάγραμμα για την υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης για την τουριστική συνεργασία Ελλάδας- Καζακστάν. Επίσης, συζητήθηκαν οι προοπτικές για την ενίσχυση των αεροπορικών συνδέσεων, πέραν της θερινής περιόδου, με στόχο την αύξηση των τουριστικών ροών όλο το χρόνο.

Η υπουργός δέχθηκε επίσης, σε εθιμοτυπική επίσκεψη, τον πρέσβη του Κατάρ, Abdulaziz Ali Al-Naama, ο οποίος την ενημέρωσε για σχέδια και προτάσεις που αφορούν στην προώθηση και προβολή νέων ελληνικών προορισμών στο ταξιδιωτικό κοινό του Κατάρ.

Στη φωτογραφία, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον πρέσβη του Καζακστάν, Alexei Volkov (αριστερά) και τον πρέσβη του Κατάρ, Abdulaziz Ali Al-Naama (δεξιά).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023
19/05/2023