Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυναντήσεις των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ με ΠΟΞ και ΞΕΕ
ΕΟΤ

Συναντήσεις των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ με ΠΟΞ και ΞΕΕ

Οι Σύλλογοι Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ και οι διοικήσεις των ΠΟΞ και ΞΕΕ συμφωνούν στην ενίσχυση του ρόλου του ΕΟΤ και στον εκσυγχρονισμό των δομών του ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία της τουριστικής αγοράς.

Τα διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ συναντήθηκαν χθες 9 Απριλίου διαδοχικά με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) κ. Ιωάννη Ρέτσο και τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιο Τσακίρη.

Και στις δύο συναντήσεις ανταλλάχθηκαν απόψεις σε πνεύμα συνεργασίας, διαπιστώθηκε δε ότι και οι δύο πλευρές συμφωνούν, όχι μόνο στην αναγκαιότητα της ύπαρξης του ΕΟΤ, αλλά κυρίως στην ενίσχυση του ρόλου του και στον εκσυγχρονισμός των δομών του ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία της τουριστικής αγοράς.

Στο αίτημα των Διοικητικών Συμβουλίων για συνάντηση με τους φορείς του τουρισμού ανταποκρίθηκε η διοίκηση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος (ΗΑΤΤΑ) και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024